Yozgatspor kampta da kaybetmiyor

Okuduğunuz haber
MUHTARLARA PANKART YASAĞI!

Okullara kar tatili

Anasayfa   /    Siyaset    /    Muhtarlara pankart yasağı!

Muhtarlara pankart yasağı!

Mahalle muhtar adaylarının pankart, döviz ve afiş asması YSK tarafından yasaklandı.

SİYASET      04 Ocak 2019 - 22:27     0

Muhtarlara pankart yasağı!

1Yüksek Seçim Kurulu mahalle muhtarlığı seçimlerinde propaganda yasak ve esaslarını açıkladı. Muhtar adaylarının , Pankart, Döviz, Afiş asmasını yasakladı, sadece el ilanı dağıtmasına izin verdi.

İŞTE YSK'NIN ALDIĞI O KARAR

01 Ocak 2019 tarihinden seçim 31 Mart 2019 tarihine kadar muhtar adayların asmış olduğu pankart - döviz - afiş vb. reklamların asılmayacağı ve asılı olan pankart - döviz - afişlerin kaldırılması kaldırılmaması durumunda seçin kanuna muhalefetten gerekli işlem yapılacağı, belirtilen tarihler arasında cadde, işyerlerine, balkonlara, billboardlara, apartmanlara, araçlarına, aydınlatma direklerine, vb halkın görebileceği yerlere asılmasının yasak olduğu, Muhtar adayların sadece el ilanı dağıtabilecekleri YSK kararında açıklandı. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor