Vali Çakır uğurlandı

Okuduğunuz haber
LİGLER OYNANMAYABİLİR!

Kadışehri'yi sel vurdu

Anasayfa   /    Spor    /    Ligler oynanmayabilir!

Ligler oynanmayabilir!

Yozgatspor'un da aralarında bulunduğu kulüpler Federasyona dilekçe verdi karar önümüzdeki günlerde TFF tarafından açıklanacak.

SPOR      17 Haziran 2020 - 20:22     0

Ligler oynanmayabilir!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verdiği kararla Süper Lig ve TFF 1. Lig'in kalan maçların oynanarak tamamlanmasını kararlaştırmıştı. Ve nihayetinde Süper Lig geçen cuma günü başladı. TFF 1. Lig ise 19 Haziran'da başlayacak. Ancak alt liglerdeki belirsizlik sürüyor çünkü 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği, verdiği dilekçeyle ligi oynamak istemediklerini bildirmişti.

89 KULÜBÜN 87'Sİ CEVAP VERDİ

Ancak, 10 Haziran'da yapılan toplantıda TFF yönetimi, "Tüm kulüpler tek tek, ligi oynayıp oynamama konusundaki kararlarını ıslak imzalı olarak bildirsin" dedi. Bunun üzerine dernek yönetimi, daha önce Whatsapp üzerinden yaptığı anketi, ıslak imzalı bir halde yeniden gerçekleştirdi.

2. ve 3. ligdeki toplam 89 kulübe "Oynamak istiyor musunuz, istemiyor musunuz" diye sorulan soruya 87 kulüpten, TFF'nin istediği gibi ıslak imzalı şekilde cevap geldi. Ve sonuçta 87 kulübün 79'u "Son 6 hafta oynanmasın" dedi...

6 HAFTANIN YERİNE PLAY-OFF

6 hafta oynatılmayıp lig nasıl sonuçlandırılmalı? Kulüplerin soruya verdiği cevaptaki genel eğilimse şu: Play-off... Ama bu kararı kulüpler TFF'nin takdirine bıraktı. 89 kulübün 87'sinin liglerin akıbetine dair gönderdiği cevapları 2. Lig ve 3. Lig Kulüpleri Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, bir dosya şeklinde TFF yönetimine teslim etti. Artık top TFF yönetiminde.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor