Testi pozitif durumu iyi

Okuduğunuz haber
KUPADA MORAL BULDUK

Köse yüreklere su serpti

Anasayfa   /    Spor    /    Kupada moral bulduk

Kupada moral bulduk

Yozgatspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu maçında Çarşambaspor'u Aspor'dan canlı olarak yayınlanan maçta 1-0 yenerek moral buldu.

SPOR      13 Ekim 2020 - 15:46     0

Kupada moral bulduk

Yozgatspor’a kupa morali

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlamasına rağmen ilk 4 haftada sadece 1 puan alarak ligin dibine inen Yozgatspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda moral buldu. Çarşambaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve çok önemli isimlerine şans verilmeyen maçın ilk yarısında beklentilerin uzağında bir futbol sergileyen ekibimiz, rakibini Ali Kaan Şahanbaz’ın 71’inci dakikada serbest atıştan attığı golle 1-0 yenerek bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Yozgatspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu maçında karşı karşıya geldiği Çarşambaspor’u 1-0 yenerek taraftarının bu sezon ilk kez yüzünü güldürdü.

KUPADA MORAL BULDUK

Lige çok kötü bir başlangıç yapan, sahasında Yomraspor’a 2-1, deplasmanda Fethiyespor’a 3-0 ve yine sahasında Ceyhanspor’a 2-0 yenilerek ilk 4 haftada belirlenen hedeflerin çok uzağında kalan ekibimiz, moral bulmak için çıktığı maçın ilk yarısında iyi oynayamadı. 5 önemli isminden yoksun olmasına rağmen mücadelesi ile alkış toplayan ancak yine pozisyon üretmekte zorlanan Kırmızı Siyahlılar ikinci yarıda daha derli toplu bir görüntü sergiledi. Rakip kaleye daha fazla gitmeyen, kalesinde fazla pozisyon vermeyen ekibimiz 71’inci dakikada bulduğu serbest atış pozisyonunu iyi değerlendirdi. Ceyhan maçının iyileri arasında bulunan Ali Kaan Şahanbaz, 71’inci dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda rakip takımın çabaları sonuç vermeyince Yozgatspor Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayarak lig öncesi büyük moral buldu. Bu sezonki ilk galibiyetini alan ve bir bakıma taraftarının güvenini kazanan ekibimiz geleceğe daha güvenle bakma şansını da yakaladı.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor