Kayseri'ye gidişler yasak

Okuduğunuz haber
KRİTİK GÖREVLERE OKTAY İMZASI

Ramazan'a hüzünlü giriyoruz

Anasayfa   /    Siyaset    /    Kritik görevlere Oktay imzası

Kritik görevlere Oktay imzası

Yozgat ve Çekerek’in Medarı iftiharı, gururumuz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ülkemizin çok kritik bir süreçten geçtiği dönemlerde kritik görevler üstlenmeye devam ediyor.

SİYASET      23 Nisan 2020 - 12:44     0

Kritik görevlere Oktay imzası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olan ve üstlendiği her türlü sorumluluğu layıkıyla yerine getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, son dönemeçte de oldukça ağır yükler üstlendi. Devlet ve Millet adamlığı portresine uygun olan ağır sorumlulukların altından kalkabilmek için gece gündüz demeyen, Bakanlıklarla oldukça koordineli bir çalışma yürütülmesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı direktiflerle başarıyla sağlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, böylece kendisini bu makama layık görenlerin de yanılmadığını bir kez daha ispat etmiş oldu. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan, Yozgat ve Çekerekli hemşehrilerinin de göğsünü kabartan Fuat Oktay’ın önümüzdeki dönemlerde de bulunduğu makamın ağırlığına eşdeğer görevlerin altından rahatlıkla kalkacağından endişe edilmiyor. Mevcut görüntü vatandaşın, devletin önemli kademelerinde her konuda yetkin isimlerin bulunması nedeniyle Hükümete olan güvenini de arttıran etkenlerin başında gösteriliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor