Ak Parti Yozgat'a yatırım yağdırdı

Okuduğunuz haber
KAYALAR'A SOĞUK DUŞ!

MHP'de aynı ruh aynı inanç

Anasayfa   /    Siyaset    /    Kayalar'a soğuk duş!

Kayalar'a soğuk duş!

ANAP'tan CHP'ye, Bağımsız adaylıktan kısa süre önce İYİ Parti'ye geçen 71 yaşındaki İYİ Parti 1.sıra adayı Lütfullah Kayalar, Akdağmadeni’nde seçim iletişim merkezi açılışında beklediği ilgiyi tam manasıyla göremedi.

SİYASET      28 Nisan 2023 - 17:45     0

Kayalar'a soğuk duş!

ANAP'tan CHP'ye, Bağımsız adaylıktan kısa süre önce İYİ Parti'ye geçen 71 yaşındaki İYİ Parti 1.sıra adayı Lütfullah Kayalar, Akdağmadeni’nde seçim iletişim merkezi açılışında beklediği ilgiyi tam manasyıla göremedi. Önceki gün memleketi Akdağmadeni’nde seçim iletişim merkezi açılışı gerçekleştiren İYİ Partili Kayalar’a hemşerilerinin ilgi göstermemiş olması dikkatlerden kaçmadı. 
UMDUNUĞU BULAMADI
Akdağmadeni ilçesindeki açılışa büyük önem verdiği ve ilçede gövde gösterisi yapmak istediği kentin her yerinde konuşulurken Kayalar’ın umduğu ilgiyi bulamadığı ve ilçeden morali bozuk ayrıldığı iddia edildi.
Açılış öncesi ilçe girişinde Yozgat ve diğer ilçelerden gelen çok sayıda aracın konvoy oluşturmasıyla ilçeye giren Kayalar’ın açılışı da yanında gelen partililer ile birlikte yaptığı ilçe halkının açılışa katılımının yetersizliği nedeniyle Kayalar’ın mutlu olmadığı görüldü.
AKDAĞMADENİ KAYALAR’A SIRTINI DÖNDÜ
Daha önce Bağımsız aday olarak Akdağmadeni ilçesinde miting yapan Kayalar’a ilçe halkının bu kez sırtını döndüğü ve bu durumun temel nedenleri arasında Kayalar’ın memleketini sadece seçimden seçime ziyaret etmesi, sık sık parti değiştirmesi ve millet ittifakının milli hassasiyetleri geri plana atmasının önemli etkenler olarak öne çıkıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor