Rektörlükten bildiriye tepki!

Okuduğunuz haber
KARAKOÇ RAKİPSİZ DEVAM

Bacanlı yasa boğdu

Anasayfa   /    Spor    /    Karakoç rakipsiz devam

Karakoç rakipsiz devam

Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç, rakipsiz girdiği seçimlerde oy kullanan tüm üyelerin desteğini alarak göreve devam yetkisini bir kez daha aldı.

SPOR      04 Agustos 2019 - 16:52     0

Karakoç rakipsiz devam

Yozgat Futbol İl Temsilciliği görevini Şeref İbiş’ten devralan ve iki dönemdir başarılı bir şekilde yürüten Mehmet Karakoç, rakipsiz girdiği seçimler sonrasında güven tazeledi. 2 dönem içerisinde Yozgat amatör futbolunun gelişmesine adına önemli adımlar atan, takımların her türlü sorunu ile ilgilenen ve bu nedenle de büyük bir teveccüh gören Karakoç, Yozgat ASKF salonunda yapılan seçimlerde bu çalışmalarının ürünü almayı bildi. ASKF Başkanı Hakan Bektaş, takım temsilcilerinin katıldığı seçimlerde görev süresi boyunca yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Karakoç, her zaman takımların yanında olduğunu ve bundan sonra da olacağını ifade etti. Yozgat futbolunun son yıllarda büyük bir atılım içerisine girdiğini, paydaşları ile birlikte çıtayı daha yükseklere çıkarmak için her türlü gelişmeyi ve diğişiklikleri takip ettiklerini belirten Karakoç, kendisine destek veren tüm kulüplere teşekkür etti. Oy kullanan tüm üyelerin desteğini alan ve başkanlık görevini bir dönem daha yapma yetkisi alan Karakoç, seçim sonrasında kulüp temsilcileri ile birlikte poz verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor