Karakoç rakipsiz devam

Okuduğunuz haber
BACANLI YASA BOĞDU

Yozgatspor golcüsünü buldu

Anasayfa   /    Güncel    /    Bacanlı yasa boğdu

Bacanlı yasa boğdu

Yozgat eşraflarından Behiç Bacanlı'nın oğlu, Avukat Ruhi Bacanlı'nın yiğeni, İl Kültür Müdürlüğü'nden emekli Mustafa Bacanlı fani dünyaya gözlerini yumdu.

GÜNCEL      06 Agustos 2019 - 13:36     0

Bacanlı yasa boğdu

Yozgat’ın sayılan ve sevilen şahsiyetlerinden biri olan rahmetli Behiç Bacanlı’nın oğlu, spor camiasının renkli siması Mustafa Bacanlı geçirdiği kalp krizi sonrasında 57 yaşında fani dünyaya gözlerini yumdu.

Uzun yıllar ÇEDAŞ’ta çalıştıktan sonra İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne geçen ve buradan emekli olduktan sonra Belediye Encümen Üyeliği yapan Bacanlı’nın vefatı ailesi ve yakınlarını olduğu kadar iş, siyaset ve spor dünyasını da yasa boğdu.

Yarın Büyük Camii’de kılınacak öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak olan Mustafa Bacanlı’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor