Kazım Arslan'dan birlik vurgusu!

Okuduğunuz haber
KAN DEĞİŞİKLİĞİ YOK!

TSO'dan sanayi hamlesi!

Anasayfa   /    Spor    /    Kan değişikliği yok!

Kan değişikliği yok!

Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, alınan kötü sonuçlara rağmen şimdilik kaydıyla teknik heyette herhangi bir değişime gitme gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

SPOR      16 Kasim 2020 - 17:43     0

Kan değişikliği yok!

Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, alınan kötü sonuçlara rağmen teknik heyette herhangi bir değişime gitme gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Takımın iyi oynadığını, ancak istediği sonuçları alamadığına dikkat çeken Arslan, Teknik Direktör Nihat Tinel ve ekibine güvenini dile getiren Arslan, “Şu an itibariyle herhangi bir kan değişikliği düşünmüyoruz. Şu an için teknik ekibimize güveniyoruz onu şimdi konuşmak doğru değil. Ben bu teknik ekibin, oyuncuların bu işi başarabileceğine inanıyorum. Ben takımda mental bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Yüksek beklentiler var ve üst üste alınan kötü sonuçların bu takım üzerinde psikolojik bir baskı olduğunu düşünüyorum. Yüksek beklentilerin altında bunu kaldıramayan bir futbolcu topluğu var ama bunu aşacağımıza inanıyorum. Ama bunun için dediğim gibi birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz sezona kötü başladık ve bu oyuncular üzerinde kötü bir etki bıraktı. Ama ara transferde önemli isimleri kadromuza katarak bu kötü durumu aşacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor