Merkez İlçe Kılıç'a emanet

Okuduğunuz haber
İLÇELER HAFTAYA KALDI

Yozgatspor Güney'e inecek

Anasayfa   /    Siyaset    /    İlçeler haftaya kaldı

İlçeler haftaya kaldı

Ak Parti'de ilçe belediye başkan adaylarının kimler olacağına yönelik soru önümüzdeki hafta içerisinde çözümlenecek.

SİYASET      21 Aralik 2018 - 16:08     0

İlçeler haftaya kaldı

Yerel seçimlere oldukça iddialı hazırlanan AK Parti’de ilçe başkan belediye adaylarının açıklaması beklenilenden uzun sürdü. Başarılı, halkla barışık başkanlarla yola devam etmeyi düşünen, ancak yine de ince eleyip sık dokuyan Ak Parti’de gözler Genel Merkezin yapacağı açıklamaya çevrildi. İlçe başkanlarının açıklanmasının ardından yapılacağı zannedilen belediye başkan adaylarının kim olacağı sorusunun çözümlenmesinin ardından Parti’de yerel seçim çalışmaları hız kazanacak.

Ak Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının henüz belirlenmemesi sürpriz ihtimalini de gündeme getirdi.

GÖZLER GENEL MERKEZDE

Yozgat’ta 31 Mart 2019 yerel seçimlerine ilişkin bekleyiş sürüyor. AK Parti ve MHP’nin Yozgat Belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından gözler ilçelere çevrildi. AK Parti’de Yozgat Belediye Başkan adayı olarak Celal Köse’nin açıklanmasının ardından ilçe belediye başkan adayları da merakla bekleniyor. Adayların büyük ölçüde netleştiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre adayların İl başkanının açıklanmasının ardından önümüzdeki hafta başında kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

İlçe belediye başkan adaylarının kimler olacağı konusunda da kulisler oldukça hareketli.

Akdağmadeni’nde Önder Gürel, Çayıralan’da Arif Akpınar, Şefaatli’de Zeki Bozkurt isimlerine kesin gözüyle bakılıyor. Kadışehri’nde ise bazı sıkıntılar nedeniyle farklı bir isim üzerinde durulduğu gelen bilgiler arasında.

Yozgat’ta belediye başkan adayının kim olacağı en çok merak edilen ilçelerinin başında Sorgun geliyor. Sorgun’da üç isim öne çıkarken, genel merkezin son ana kadar bir değerlendirme yapacağı konuşuluyor. Sorgun’da Mustafa Özdemir, Üzeyir Arslan ve Doğun Sungur arasında bir yarış geçiyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor