Yozgatspor'un yeni transferleri açıklandı

Okuduğunuz haber
HEDEF 2002 RUHU

Perilere Ekinci'den destek

Anasayfa   /    Siyaset    /    Hedef 2002 ruhu

Hedef 2002 ruhu

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer mazbatasını aldıktan sonra iddialı konuştu. Yeniden 2002 ruhunu yakalamak için çalışacaklarını söyledi.

SİYASET      18 Ocak 2021 - 15:52     0

Hedef 2002 ruhu

Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan ve 13 Ocak’ta yapılan kongre sonrasında resmen görevine başlayan Yusuf Başer mazbatasını İl Seçim Kurulu’na giderek aldı. Beraberinde kalabalık bir partili ile Seçim Kurulu’na gelen Başer, burada yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Gece gündüz demeden AK Partimizi yeniden 2002 ruhuyla hareket ederek çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan Milletimizin gönlündeki AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sevgisini katlayarak yolumuzu devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımıza 7 24 kapımız ve gönlümüz açık bu vesileyle herkese teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor