Muhtarlık hizmet kapısı

Okuduğunuz haber
HAYALLER GERÇEK OLSUN

Kadıfekale yasa boğdu

Anasayfa   /    Güncel    /    Hayaller gerçek olsun

Hayaller gerçek olsun

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, hazırlattığı kısa videoda Yozgat hayalini anlattı. İnsanlarının yüzü gülen bir şehir özlemini dile getiren Açıkel, “Hasretimiz Vuslat’la son bulsun, hayallerimiz gerçek olsun” dedi.

GÜNCEL      07 Mart 2024 - 16:09     0

Hayaller gerçek olsun

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, hazırlattığı kısa videoda Yozgat hayalini anlattı. İnsanlarının yüzü gülen bir şehir özlemini dile getiren Açıkel, “Hasretimiz Vuslat’la son bulsun, hayallerimiz gerçek olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir dönem ‘Kale’si olan Yozgat’ı yeniden Partisine kazandırmak için dur durak bilmeden çalışan ve her geçen gün oy oranını yükselten Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, hayalindeki Yozgat’ı anlattı.  

İŞSİZLİK SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

Hazırlattığı videoda kısa ve öz cümleler kuran ve aslında yaşanılan birçok soruna dikkat çeken Açıkel, özellikle göç sorununa çözüm üreteceğinin de bir bakıma işaretlerini verdi. Bu temennisini ‘Anneler çocuklarını gurbete göndermesin” sözleri ile ifade eden Açıkel, yaşanılan bazı gerginliklere de vurgu yaptı. Yozgat hayalinde bunların son bulmasını arzu eden ve insanlarının yüzü gülen, zengin fakir ayrımının olmadığı bir şehir isteminde bulunan Açıkel, tek şikayetin kendinden olmasını istedi.

HASRETİMİZ VUSLATLA

SON BULSUN!

Yozgat insanın da arzuladığı bu hayallere kavuşabilmesinin değişimle mümkün olacağına üstü kapalı olarak vurgu yapan ve MHP’nin 22 yıllık Başkanlık özleminin de noktalanmasını isteyen  Açıkel, ‘Hasretimiz Vuslat’la son bulsun, hayallerimiz gerçek olsun” diyerek noktaladığı videoda hayalindeki Yozgat’ı şu şekilde özetledi: “Bir Yozgat hayal ediyorum: parklarında gülücük saçan çocuklar olsun, esnafının yüzü gülsün. Bir Yozgat hayal ediyorum, anneler çocuklarını iş için gurbete göndermesin. Bir Yozgat hayal ediyorum: her köşesinde düğün alayları kurulsun, kavgalar son bulsun. Bir Yozgat hayal ediyorum gençleri geleceğe güvenle bakan, insanların başını sokacağı bir evi olsun, zengin fakir ayrımı olmasın, gözleri ışıl ışıl herkesin neşesi olsun. Tek şikayet benden olsun.

“Hasretimiz Vuslat’la son bulsun, hayallerimiz gerçek olsun.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor