Sonuçlar önemsiz!

Okuduğunuz haber
GÖZLER PLAY-OFFTA

Bozokspor umut verdi

Anasayfa   /    Spor    /    Gözler Play-offta

Gözler Play-offta

Yozgat Birinci Amatör Küme'de gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar, Ocak ayının son haftasında başlayacak olan play-off maçları için hazırlıklarını sıklaştırdı.

SPOR      13 Ocak 2023 - 17:37     0

Gözler Play-offta

Yozgat Birinci Amatör Küme A, B ve C Gruplarında ilk iki sıraya giren takımlar daha şimdiden play-off için hazırlıklarına başladı. A Grubu’nda Divanlı Gençlerbirliği, Bişekspor ve B Grubu’nda Sorgun Belediyespor ve Sarıkaya Belediyespor, C Grubu’nda Boğazlıyan Belediye Sağlıkspor ile Çayıralan Belediyespor takımları Ocak ayının son haftasında start alacak play-off maçlarında Yozgat şampiyonu olabilmek için mücadele edecekler. Deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak olan maçların ardından şampiyon olan takım Bal Ligi’ne yükselme maçını oynama hakkı kazanacak.

19 takımın katılımı ile yapılan Birinci Amatör Küme’de normal sezonun sona ermesinin ardından gözler Ocak ayının son haftasında start alacak olan play-off maçlarına çevrildi.

LİGİN STATÜSÜ BELİRLENECEK

Yozgat Birinci Amatör Küme’de bu sezon oldukça büyük heyecan yaşandı. Ligde sergiledikleri performansla gözlerini şimdiden BAL Ligi’ne diken ancak bunu başarmak için performanslarını yükseltmeleri gerekecek olan 6 takımın hangi statüde maçlarını yapacakları, ligin planlaması, önümüzdeki hafta Salı günü ASKF’de yapılacak olan toplantıda masaya yatırılacak.

6 TAKIM KOZLARINI

PAYLAŞACAK

Deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak olan maçların ardından şampiyon olan takımın Bal Ligi’ne yükselme maçını oynama hakkı kazanacağı play-off maçları için geri sayım başladı. 29 Ocak ya da 5 Şubat tarihinde start alması beklenilen ligde A Grubu’nda Divanlı Gençlerbirliği, Bişekspor ve B Grubu’nda Sorgun Belediyespor ve Sarıkaya Belediyespor, C Grubu’nda Boğazlıyan Belediye Sağlıkspor ile Çayıralan Belediyespor takımları mücadele edecek. Ligde oynadıkları maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Divanlı Gençlerbirliği, Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Belediyespor’un rakiplerine göre favori gösterildikleri maçlarda bu sezon sergiledikleri performansla önemli rakiplerini geride bırakan Bişekspor, Sarıkaya Belediyespor ve Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor takımları, BAL Ligi baraj maçı biletini almanın mücadelesini verecekler.

YOZGAT SONSÖZ GAZETESİ

BİLAL YEŞİLKAYA

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor