Tinel'le yollar ayrıldı

Okuduğunuz haber
FORVETLER SIFIR ÇEKTİ

Ak Parti'den suç duyurusu

Anasayfa   /    Spor    /    Forvetler sıfır çekti

Forvetler sıfır çekti

Yozgatspor'un forvet hattında oynayan isimler 16 lig, 3 kupa olmak üzere toplam 19 maçta gol atma başarısı gösteremedi. Bu kötü performans takımın ligdeki konumunu direkt etkiledi.

SPOR      06 Ocak 2021 - 18:04     0

Forvetler sıfır çekti

Ligin ilk yarısını 12 puanla son sırada kapatan ve bu görüntüsüyle düşmeye namzet takımlar arasında birinci sırada gösterilen Yozgatspor’un bu görüntüsünde forvetlerin kötü performansı önemli rol oynadı. Büyük umutlarla kadroya dahil edilen Baran Berkay Karpuz, Beytullah Ersoy ve Ahmet Güney 16 lig ve 3 Türkiye Kupası maçında rakip fileleri hiç havalandırma başarısı gösteremedi. Birkaç gole katkılarından başka bir faydaları olmayan bu üç oyuncudan ikisinin devre arasında gönderilerek yerlerine takımın içerisinde bulunduğu durumdan kurtulmasına vesile olacak golleri atacak, rakip defansları hırpalayacak güçlü, kaliteli ve kendilerini ispatlamış isimlerin alınması kaçınılmaz oldu. Aksi takdirde Yozgatspor’un lige tutunması mevcut forvet hattıyla imkansız olacak. 

Kırmızı Siyahlılar geride kalan 16 lig maçında rakip ağları 11 kez havalandırırken, kalesinde 22 gol birden gördü. Son maçında Karaman Belediyespor'a 2-1 yenilerek en yakın rakibiyle arasındaki puan farkı 4 olan Kırmızı Siyahlılar'da forvetlerin işini de defans oyuncuları yerine getirdi. Semih Oğuz ve Fatih Demircan bu 16 maçta 2 gol atarken, Ali Kaan, Burak, Hamdi Tayfun, Fırat, İsmail, Selim ve Arif bir kez rakip ağları sarsan isimler oldu. Boğtan Kızıltan Kırşehir Belediyespor ile oynanan kupa maçında gol sevinci yaşarken, tur atladığımız Çarşambaspor ve Erbaaspor karşılaşmalarında Ali Kaan Şahanbaz galibiyeti getiren gollere imza attı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor