Çocuklar üşümesin!

Okuduğunuz haber
FORMANIN HAKKINI VERİN!

Uzunlu'da sorun çözülüyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Formanın hakkını verin!

Formanın hakkını verin!

Yozgatspor'un yarın Karaman Belediyespor ile oynayacağı final niteliğindeki maçta oyuncuların sergileyeceği performans takımın kaderini belirleme açısından da hayati önem taşıyor.

SPOR      05 Ocak 2021 - 16:55     0

Formanın hakkını verin!

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ancak beklentilerin çok çok altında kalan, bir türlü istikrarı yakalayamayan ve şanssızlıklar nedeniyle de istenilen puanları alamayarak ligin dibine demir atan Yozgatspor yarın hayati bir maça çıkacak. İlk yarının son maçında sahasında Karaman Belediyespor’u konuk edecek Kırmızı Siyahlılar kazanamazsa ligde kalma şansını biraz daha azaltacak.

Yozgatspor’da gözler yarın oynanacak olan Karaman Belediyespor maçına çevrildi. Oyuncuların bu maçta ortaya koyacakları performans hem kendi geleceklerini hem de takımın geleceğini belirleme açısından önemli bir kriter olacak.

BAŞKA İHTİMAL YOK

Lige çok iddialı bir giriş yapmasına rağmen henüz ilk haftalarda aldığı sonuçlarla bu hedefe ulaşmasının çok zor olduğu iddia edilen Yozgatspor için gerçek fazla geçmeden ortaya çıktı. Transfer döneminde yapılan yanlışlıkların yanısıra yaşanılan talihsizliklerin faturasını ödeyen ve ligin dibine demir atan Kırmızı Siyahlılar için galibiyetten başka bir ihtimal kalmadı. Son haftalarda iyi oynamasına, çok zor gol yemesine rağmen geride kalan 15 maçta gol atamayan forvet hattının da diğer oyuncuların da artık giydikleri formanın ağırlığını daha çok hissetmeleri gerekecek.

KADER BELİRLEYECEK BİR MAÇ

Yarın saat 13.00’te başlayacak maçta alınacak sonuç hem bazı oyuncuların durumunu belirleyecek hem de takımın ikinci yarıya daha moralli, ligde kalma umudunu daha güçlü tutarak girmesine vesile olacak. 12 puanla ligin son sırasındaki Kırmızı Siyahlılar 15 puan ve averajla 15 sırada bulunan Karaman Belediyespor’u yenerse hem puanları eşitleyecek hem de aradaki farkın açılmasını engelleyeceği için ikinci yarıya başlamadan önce içinde bulunulan kötü durumdan bir nebze olsun çıkma şansını güçlendirmiş olacak. Bu bakımdan geldikleri günden bu tarafa beklentilerin altında kalan, Kırmızı Siyahlı formanın ağırlığını yeterince taşıyamayan oyuncuların sahada varlarını yoklarını ortaya koymaları, düşme endişelerinin biraz azalmasına vesile olacak. Bu takım ikinci yarıda gerekli takviyeler yapılmaz, düşerse bu oyuncu grubunun üzerinde kara bir leke olarak tarihin sayfalarında yerini alacak.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor