Çamlık Dünyaya açılıyor

Okuduğunuz haber
ESNAF İLAÇ ALAMIYOR!

Temmuz'da canavar oluyoruz!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Esnaf ilaç alamıyor!

Esnaf ilaç alamıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, pirim borcunu ödeyemeyen esnafın ilaç alamadığını, bu nedenle de büyük sıkıntı yaşadığını söyledi. Keven esnafa ilacın ücretsiz verilmesi konusunu Meclis gündemine taşıdı.

SİYASET      01 Temmuz 2021 - 15:00     0

Esnaf ilaç alamıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, TBMM’de yaptığı konuşmada esnafın prim borcundan dolayı ilacı parayla satın almak durumunda kaldığını söyledi. Pandemide prim borcunu ödeyemeyen esnafa ilaçların ücretsiz verilmesini Meclis’te talep eden Keven, “Esnafımızın yaşadığı sorunları burada defalarca dile getirdim. Yozgat Kahveci ve Lokantacılar Esnaf Odası’nı ziyaretimde ilettikleri taleplerini paylaşacağım. Yüz binlerce esnafımız pandemide çok zor günler yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. 1 Temmuzda normalleşme başlayacak ancak bugüne kadar neler çektiklerini gidin bir sorun! Esnafımız BAĞKUR primlerini yıllarca ödedi. Bu dönemde işyerleri kapatıldı ve ödeyemediler. Bu yüzden ücretsiz sağlık hakkından faydalanamıyorlardı. BAĞKUR borcu olan esnafın sağlık hizmetinden yararlanmasının önünü açtık. Bu düzenleme ısrarlarımızla yapıldı. Yıllarca BAĞKUR primini ödeyen esnafımıza bu zor dönemde ilaçları parayla satılıyor. Milyonlarca esnafımız ve esnaf ailesi adına bu taleplerini iletiyorum. Borçlu esnafın ilaçlarını ücretsiz verelim. Bu haklı taleplerini artık duyun. Pandemide hiç olmazsa bu şekilde destek olun.” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor