Yozgatspor penaltılarla turladı

Okuduğunuz haber
EMİNELER ÖLMESİN!

Kadına şiddet durmuyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Emineler ölmesin!

Emineler ölmesin!

Kadın cinayetlerine tepki göstermek, artık gereken önlemlerin alınmasını talep etmek için Cumartesi günü saat 17.00'de yürüyüş düzenlenecek.

GÜNCEL      28 Agustos 2019 - 20:40     0

Emineler ölmesin!

Kırıkkale’de eski eşi tarafından kızının gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut ve işlenen diğer cinayetlere tepki göstermek için Yozgat’ta 31 Ağustos günü yürüyüş düzenlenecek. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun destekleri ile Yozgat’ta Ceyda Yeşilkaya’nın organize edeceği, kadınların ve toplumun duyarlı tüm kesimlerinin katılması beklenilen yürüyüşte bir basın açıklaması yapılarak cinayetler kınanacak ve artık gereken caydırıcı önlemlerin alınması istenecek. 

Sorgun ilçesi Erkekli köyü doğumlu Emine Bulut’un eski eşi tarafından kızının gözleri önünde bıçaklanarak öldürülmesine tepkiler büyüyor.

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENECEK

Kadın cinayetlerine Yozgatlı bayanlar da tepkisiz kalmadı. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu tarafından tüm Türkiye genelinde başlatılan duyarlılık hareketine gönüllü olarak destek olmak için harekete geçen Ceyda Yeşilkaya, kadınların tepkisini ortaya koyabilmek adına 31 Ağustos günü saat 17.00’de yürüyüş düzenlemek için girişimlere başladı. Valilikten alınacak izin sonrasında gerçekleştirilecek olan yürüyüşe insan olan, yaşanılan vahşetlere göz yummayan, duyarlılık sahibi herkesin katılması bekleniyor. Yimpaş AVM önünden başlayacak yürüyüş Yozgat'ta bu alanda yapılacak ilk tepkisel eylem olacak. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor