Kaldırımlara neşter

Okuduğunuz haber
DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKACAĞIZ

Usta işbaşında

Anasayfa   /    Spor    /    Düştüğümüz yerden kalkacağız

Düştüğümüz yerden kalkacağız

Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, takımın yeniden üst liglere dönmesi için çalışacaklarını ancak öncesinde çok daha güçlü ve sağlıklı bir yapı oluşturulması için kongreye gideceklerini söyledi.

SPOR      04 Mayis 2021 - 15:34     0

Düştüğümüz yerden kalkacağız

 

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, takımın amatör liglere düşmesinin en fazla kendisini üzdüğünü söyledi. Futbolda bu tür sonuçların bulunduğunu ancak üst liglere yeniden döneceklerini belirten Arslan, “Şu anda bir belirsizlik var federasyon ligleri tescil ettikten sonra ve hangi statü ile nerde oynayacağımız belli olduktan sonra daha geniş bir yapılanmanın daha farklı bir yönetimlerin oluşması için gerekli adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

Yozgatspor 1959 FK kulüp Başkanı Kazım Arslan katıldığı bir haber programında üçüncü ligden Bölgesel Amatör Lige düşen Yozgatspor takımının geleceği konusunda açıklamalarda bulundu.

FUTBOLDA BÖYLE SONUÇLAR VAR

Başkan Arslan yaptığı açıklamada “ Yozgatspor yaklaşık 6 yıl önce amatör kümeye düşmüştü.  o dönemde geçmişin külfetlerinden kurtarabilmek için biz yeni bir Yozgatspor kurduk  6 yıl önce. O zaman belediye başkanlığı görevi üzerimdeydi ve 4 yıllık bir çalışmanın ve gayret sonucunda Yozgatspor’u 2 yıl önce 3. Lige profesyonel lige taşıdık. Maalesef 3. Ligde işler istediğimiz gibi gitmedi çok arzu etmemize rağmen başarılı olmayı daha üst liglere taşımak için uğraşmamıza rağmen başarılı olamadık ve bu sene tekrar Yozgatspor Bölgesel Amatör Lige düştü. Bu netice en çok beni üzdü ama netice itibariyle futbol takımlarının başına bu tür olaylar gelebiliyor yapacak bir şey yok.

YENİ VE GÜÇLÜ BİR YÖNETİM

Şu saatten sonra Yozgatspor’u tekrar profesyonel liglerde yer alabilmesi için tekrar yeni şampiyonluklar kazanabilmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ama öncelikli olarak da geçmişe dönük olarak bütün külfetleri temizleyerek Yozgatspor’u yeni sezona hazır hale getireceğiz bu noktada mutlaka yeni bir yapılanma gerekecek.  Bir kongre yapmayı düşünüyoruz ve bu kongrede de daha bir geniş kitlelere kucaklaşabilecek şekilde daha başka insanların bu işe katılımını sağlayacak şekilde bir yapılanma içerisine gideceğiz ve inşallah kısa süre içerisinde Yozgatspor’u kendisine yakışmayan bu yerden tekrar profesyonel liglere taşımanın yoluna bakacağız. Bütün Yozgatlıların Yozgatspor’un başarısızlığı üzmüştür ama gecesini gündüzüne katan birisi olarak hem maddi hem manevi olarak yıpranan birisi olarak bu durum en çok beni üzdü.

YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

Yiğit düştüğü yerden kalkar yaşayacakmışız bunları görecekmişiz yapacak bir şey yok. İnşallah kısa süre içerisinde toparlayacağız. Belirsizlik ortamı da var birçok ülkeler Covid salgını sebebi ile liglerden düşmeyi kaldırıyorlar. İki sene boyunca üç sene boyunca beş sene boyunca Türkiye’de böyle bir karar alınacak mı bilmiyoruz. Şuanda bir belirsizlik var federasyon ligleri tescil ettikten sonra ve hangi statü ile nerde oynayacağımız belli olduktan sonra daha geniş bir yapılanmanın daha farklı bir yönetimlerin oluşması için gerekli adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor