Yozgat'tan İnce gönderme!

Okuduğunuz haber
DERBİNİN GALİBİ BOZOKSPOR

MHP Adım Adım!

Anasayfa   /    Spor    /    Derbinin galibi Bozokspor

Derbinin galibi Bozokspor

Yozgat'ı Bölgesel Amatör Küme 6'ıncı Grup'ta temsil eden Yozgatspor ile Yozgat Bozokspor ikinci yarının ilk maçında karşı karşıya geldi. Müsabakanın ikinci yarısında daha üstün oynayan Bozokspor maçı 2-0 kazanarak hem ilk yarının rövanşını aldı hem de hanesine yazdırdığı 3 puanla şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.

SPOR      29 Ocak 2023 - 16:37     0

Derbinin galibi Bozokspor

Yozgat’ı Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup(ta temsil eden iki Yozgat takımının karşı karşıya geldiği müsabakayı Yozgat Belediyesi Bozokspor 2-0 kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk maçında yenildiği rakibi Yozgatspor karşısında özellikle ikinci yarıda daha üstün bir oyun sergileyen Bozokspor, Barış ve Cemal’in attığı gollerle sahadan galip ayrılarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi başardı.

Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup ikinci yarının ilk maçında Yozgatspor Fk ile Yozgat Belediyesi Bozokspor takımları kozlarını paylaştı. İlk yarıyı 25 puanla beşinci sırada kapatan ve son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Bozokspor, ligde yükselişe geçmek için kazanmaktan başka şansı olmayan Yozgatspor ile final niteliğinde bir müsabakaya çıktı. İkinci yarı öncesinde yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendiren iki takım ilk yarıda birbirlerine üstünlük kuramadı. Zaman zaman etkili olan ancak yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen iki takım soyunma odasına beraberlikle gitmek zorunda kaldı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan ve yaptığı değişikliklerle oyun üstünlüğünü ele alan Yozgat Belediyesi Bozokspor, Barış’ın 53 ve Serdar Deliktaş’ın 66’ıncı dakikada attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Bu galibiyetle Bozokspor puanını 28’e çıkarmasına rağmen üst sıralardaki rakiplerinin kazanması nedeniyle haftayı 5’inci sırada  kapatırken, Yozgatspor bu yenilgi ile 16 puanla 9’uncu sırada kaldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor