Böyükata bilime dokunuyor

Okuduğunuz haber
CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

Rektör ataması Haziran'da!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Cumhur İttifakı tek yürek

Cumhur İttifakı tek yürek

Cumhur İttifakı milletvekilleri ve il başkanları ikinci tur çalışmalarına startı vererek, kamuoyundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istediler.

SİYASET      17 Mayis 2023 - 16:05     0

Cumhur İttifakı tek yürek

Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla birlikte partilerin seçim çalışmaları yeniden başlıyor. İkinci tur için 'start'ı veren Cumhur İttifakı’nın milletvekili adayları ve il başkanları kamuoyundan istikrar ve hizmetin devam etmesi için destek istediler.

Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla birlikte partilerin seçim çalışmaları yeniden başlıyor. Cumhur İttifakı'nın ikinci tur için 'start'ı bugün vereceği bildirildi.

LİDERİMİZ ERDOĞAN'A YOZGAT'TAN REKOR DESTEK

AK Parti Yozgat Milletvekili Akgül, "Cumhur İttifakı olarak 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için startımızı veriyoruz. Yozgat, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en çok destek veren 4'üncü il oldu. Türkiye Yüzyılı ve Yozgat için hedefimiz Türkiye 1'inci il olmak. Cumhur İttifakı olarak 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimleri için startımızı bugün veriyoruz. 28 Mayıs’ta Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız" ifadelerini kullandı.

BİZ BİRLİKTE YOZGAT'IZ

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, "28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerine Cumhur İttifakı olarak bizlerde çalışmalarımıza bugün start veriyoruz. Tek derdimiz Türkiye'dir. 28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapabilmek için tüm teşkilatlarımızla çalışmalarımıza son güne kadar devam edeceğiz. Biz birlikte Türkiye'yiz biz birlikle Yozgat'ız" dedi.

YENİDEN BİSMİLLAH

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, "Yeniden Bismillah. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimimiz için startımızı verdik. Türkiye Yüzyılı hedefiyle 14 Mayıs seçimlerinde rekor bir oyla destekleri esirgemeyen Yozgatlı hemşerilerim yeni bir Zafer için hazır. İlk gün ki aşkla yola devam; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden seçeceğiz" dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor