Vatandaşlara kulak verdi

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

OSB'de silahlar konuştu

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor Ligden çekilecek mi?

Bozokspor Ligden çekilecek mi?

Erkekler Hentbol Süper Ligi'ne yükselen Bozokspor'a verilen destek sözünün yerine getirilmemesi üzerine Yönetim çekilme kararını bile gündemine aldı.

SPOR      03 Temmuz 2019 - 11:34     0

Bozokspor Ligden çekilecek mi?

Hentbol Erkekler Birinci Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lige yükselme başarısı gösteren Yozgat Bozokspor’un Yönetimi, verilen destek sözlerinin yerine getirilmemesi nedeniyle çekilme kararını gündemine aldı. 
Yozgat’ta elde ettiği başarılar, gençlere sağladığı imkanlar ve hentbola yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Bozokspor sürpriz bir kararın eşiğine geldi. Hentbol milli takımına antrenör ve oyuncu gönderen kırmızı siyahlı takım alt yapıya da 200 sporcu kazandırdı. Gençlerin spor salonlarına çekilmesi ve spor kültürünün oluşmasında da öncülük eden kırmızı siyahlı kulüp, geçtiğimiz günlerde de üç genç oyuncuyu gelişim kampına gönderdi. 
Hentbol potansiyelinin olduğu kentte, 6 yıllık dönem içerisinde önemli işler başaran Bozokspor’a yönelik maddi ve manevi destek sözlerinin yerine getirilmemesi nedeniyle kulüp yönetimi olağanüstü toplanarak radikal kararlar aldı. 
Siyasiler ve bürokrasi başta olmak üzere sporseverlerden beklenen desteğin sağlanamaması nedeniyle çekilme kararını gündemine alan kulüp yönetimi hentbol akademisini devam ettirecek. 
Başarının sahiplenildiği ancak destek açıklamalarının havada kaldığı kentte bir takım daha faaliyetlerine son verecek. Kentin tanıtımı kadar temsilciliğini üstlenen Yozgat Bozokspor, yalnızlığa ve sahipsizliğe isyan ederek radikal kararı uygulayacak. 
Kulüp yönetimi Cuma günü tekrar toplanacak ve önümüzdeki haftaya basın toplantısı düzenleyerek, gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor