Öz Sağlık İş Akyol'la devam

Okuduğunuz haber
BİNGÖL'E KINAMA YAĞIYOR

Açıkel'den Bozokspor'a destek

Anasayfa   /    Spor    /    Bingöl'e kınama yağıyor

Bingöl'e kınama yağıyor

Yozgat Bozokspor'un aynı grupta mücadele ettiği birçok takımın yönetim ve taraftar grupları, Bingöl'de yaşanılan çirkinliklere sessiz kalmadı.

SPOR      10 Mart 2024 - 22:32     0

Bingöl'e kınama yağıyor

Bingöl Gençspor karşısında hakemlerin kötü yönetimi, maç öncesi yapılan linç girişimi, maç içerisinde ve sonrasında yaşanılan çirkinliklere grupta bulunan diğer takımlarda tepki gösterdi. Malatyaspor, Aksarayspor başta olmak üzere diğer birçok takım Bozokspor’un şampiyonluğunun engellenmeye çalışıldığına vurgu yaparak Bingöl’de yaşanılan olayları kınadılar.

12 Bngölspor ile oynayacağı maça ekonomik olarak yaşadığı zorlukları bahane gösterip, ligden çekildiklerini beyan ederek çıkmayan ve kendi şehrinin takımına bedavadan üç puan veren ancak aradan geçen kısa süreye rağmen Bozokspor karşısına çıkmayı başaran Bingöl Gençspor'un bu yaptığının futbol etiğine yakışmadığını ifade eden Aksarayspor külübü Yozgat Bozokspor'a verdiği destekle futbolu çirkinleştirmeye çalışanlara da ders verdiler. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor