Darbecilere suç duyurusu!

Okuduğunuz haber
BAL LİGİ YİNE TEHLİKEDE!

Uyuşturucu taciri tutuklandı

Anasayfa   /    Spor    /    BAL Ligi yine tehlikede!

BAL Ligi yine tehlikede!

TFF tarafından 17 Nisan'da oynanacağı açıklanan BAL Ligi'nin pandemi nedeniyle yeniden ertelenebileceği iddiasının kulislerde konuşulduğu öğrenildi.

SPOR      05 Nisan 2021 - 17:20     0

BAL Ligi yine tehlikede!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirus nedeniyle geçtiğimiz yıl Mart ayında yarıda kalan ve uzun zaman oynanıp oynanmayacağı konusunda net bir karar çıkmayan Bal Ligi için yeniden tehlike kapıya dayandığı iddiası ortalığı karıştırdı. TFF’nin Mart ayı içerisinde aldığı karar sonrasında 17 Nisan’da başlaması planlanan, grupları belli olan BAL Ligi’nin artan pandemi vakaları nedeniyle yine ertelenebileceği iddialarının kulislerde konuşulmaya başlanması, kulüplerin kafasını karıştırdı.

Amatör takımları ve birçok oyuncuyu ilgilendiren ve oynanması konusunda ortak kararın çıktığı BAL Ligi’yle ilgili ortaya atılan ‘oynatılmayacak’ iddiasının gerçek olup olmadığı merak konusu oldu.

LİG OYNANACAK MI?

Türkiye Futbol Federasyonu, binlerce oyuncuyu ve takımları ilgilendiren kararını Mart ayı içinde açıkladı. Takımların kısa bir süre içerisinde transfer çalışmalarını yapmalarına, hazırlıklarına start vermelerine zemin hazırlayan açıklamanın ardından gruplar belli oldu. 17 Nisan’da start alması alacak lig öncesinde kulislerde yeni bir iddia ortaya atıldı. Gazetemiz muhabirlerinin elde ettiği bilgiye göre artan koronavirus vakaları nedeniyle yeni bir kararın çıkacağı ancak bunun gizli tutulduğu konuşulmaya başlandı. Şu an için net bir bilginin olmadığı konuyla ilgili gelişmelerin önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor. Bilim Kurulu’nun vereceği karara bağlı olarak oynatılıp oynatılmayacağı belli olacak lig eğer söylentiler gerçek çıkar da başlamazsa o zaman kulüplerin yaptığı harcamaların nasıl ve ne şekilde karşılanacağı da açıklık kazanacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor