Atmaca'ya Milli görev

Okuduğunuz haber
AYDINCIK'TA DOĞALGAZ SEVİNCİ

Ak Parti'den kandil mesajı

Anasayfa   /    Güncel    /    Aydıncık'ta doğalgaz sevinci

Aydıncık'ta doğalgaz sevinci

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın ziyaretinde  müjdesini verdiği doğalgaz ağına Aydıncık ilçesinin eklenmesi, ilçede büyük bir memnuniyetle karşılandı.

GÜNCEL      11 Mart 2022 - 21:02     0

Aydıncık'ta doğalgaz sevinci

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Aydıncık ilçesini ziyaretinde  müjdesini verdiği  doğalgaz için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun 10.03.2022 tarih ve 10835-4 nolu kararıyla  yetkili dağıtımcı Sürmeligaz ağına Aydıncık ilçesinin eklenmesi, ilçede büyük bir memnuniyetle karşılandı. EPDK  Kararı gereğince lisans sahibi Sürmeligaz'ın 12 ay içerisinde yatırma başlaması ve en geç 18 ay içinde Aydıncık ilçesine doğalgaz arzını sağlaması gerekiyor.

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, mevcut yatırımın ilçeye gelmesi için kendilerine büyük destek veren Cumhurbaşkanı Yadımcısı Fuat Oktay’a teşekkür etti. Böylesine önemli bir hizmete kavuşmuş olmanın kendi dönemlerine denk gelmesinin sevincini de yaşadıklarını belirten Koçak, “Sürmeligaz yetkililerinin ilçemize gelerek dağıtım alanı ile ilgili tespitleri yapılmış ve buranın tahsisi için de gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Bu hizmetin ilçemize gelmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay olmak üzere Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ'a Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer'’e, Bakan Yardımcımız Sayın Ertuğrul Soysal'a ve bütün emeği geçenlere teşekkür  ediyorum” dedi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor