Hizmet kervanı yürüyor!

Okuduğunuz haber
ARSLAN'A TABELA GÖNDERMESİ

Sorgun Fenerbahçe’yi ağırlıyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Arslan'a tabela göndermesi

Arslan'a tabela göndermesi

Yozgat Belediyesi eski Başkanı Kazım Arslan’ın sosyal medya hesabından Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer’e yönelik yaptığı tabela göndermesine cevap gecikmedi. Şehir Hastanesi yolu üzerinde ulunan Kazım Arslan Bulvarı yazılı tabelasının yere atılarak, yerine Viyana Caddesi yazısı asılması olayıyla kendisinin bir ilgisi olmadığını belirten İl Başkanı Yusuf Başer, Dediğim gibi ne yere atılan tabeladan, ne de böyle basit ve ucuz bir kurgudan haberim var. Bu kadar tecrübeli bir siyasetçi olarak size yakışan bu paylaşımı yapmadan önce arayıp sorma nezaketi gösterebilmekti” dedi.

GÜNCEL      28 Subat 2022 - 17:44     0

Arslan'a tabela göndermesi

Şehir Hastanesi yoluna Belediye Meclisi kararıyla asılan ‘Kazım Arslan Bulvarı’ tabelasının yere atılarak, yerine Viyana Caddesi yazısının asılması, iki eski Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Kazım Arslan’ı karşı karşıya getirdi. Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Orhan'ın Yozgat'a gelişi sırasında AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer'in de katıldığı bir törenle asılan tabela, tartışmalara neden oldu. 

ARSLAN TEPKİ GÖSTERDİ

Yozgat Belediyesi eski başkanı ve Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, yaşanılan bu olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden eski Belediye Başkanı Yusuf Başer’e gönderme yaptı. Tabelanın değiştirilmesi için bir tören yapıldığını ve bu nedenle de Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer’e ithafen yazıyı yazdığını belirten Arslan, şu ifadelere yer vermişti: Şayet bu tasarruf size ait değilse sözlerimi geri almaya da hazırım. Bir caddeye VİYANA tabelası takmak için Kazım Arslan tabelasını yerlere atmaya gerek yoktu.

İSİMLER GÖNÜLDEN SİLİNEMEZ

Tabela yere atılabilir ama isimleri gönüllerden atmak, yere düşürmek mümkün değildir.

Şunu bilmelisiniz ki Kazım Arslan ismi, Yozgat'ta en az sizin Viyana aşkınız kadar değerlidir.

Üç beş kişiye şirin gözükmek için ve yanlış yere astığınız bu tabela ve yapılan hareket size siyaseten bir fayda sağlamaz aksine başında bulunduğunuz partiye de zarar verir.

Kaldı ki bu sizin goreviniz de degildi ve dahası tabelayı da yanlış yere takmışsınız.  Viyana Caddesi Şehir Hastanesi'nin önündeki kuzey güney istikametindeki caddedir ve diğerini yere atmadan aynı direkte yeni bir tabela ile ve doğru bir sekilde istediğinizi yapmak mümkündü.

Ayrıca bu konudan belediye başkanımız Celal KÖSE'nin dahli olmadığına ve düzelteceğine inandığımı da ifade etmek istiyorum. Asıl olan ise gönüllerdeki isim ve resimdir.”

BAŞER: “KONUYLA İLGİM YOKTUR”

Kazım Arslan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma AK Parti Yusuf Başer, yine sosyal medya üzerinden cevap verdi. Bu olayla ilgisi olmadığını belirten Başer, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Şahsımla hiç alakası olmayan bir olayı bana mal etmeye çalışmanız hiç olmadı.

Oraya Belediyemizin ve Viyana Dernekler Başkanının daveti üzerine gittim.

Gittiğimde tüm organizasyon hazırdı, sadece Belediyeden dönem çalışma  arkadaşlarımızın buralarda emeğiniz çok Başkanım bir hatıra fotoğrafı çekinelim demeleri üzerine fotoğraf çekinip geldik.

Zaten o güzergah yeni Viyana Caddesi olmadı, sadece karışık giderilmesi için Şehir Hastanesi önünü kaplayan yol için tabela asıldı. Kazım Arslan Bulvarı hala durmaktadır.

KİMSENİN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEDİM

Kaldı ki kendi Belediye Başkanlığım dönemim de dahi memlekete hizmeti bulunan kimsenin ismini değiştirmedim, partisine, geçmişine, mezhebine bakmaksızın şehrimiz de maddi manevi emeği olan herkesin ismini yaşatmaya çalışmışımdır. Siz ise kendi Belediye Başkanlığı döneminizde bu konuda mahir olduğunuzu tüm kamuoyu çok iyi bilmektedir. Dediğim gibi ne yere atılan tabeladan, ne de böyle basit ve ucuz bir kurgudan haberim var.

Bu kadar tecrübeli bir siyasetçi olarak size yakışan bu paylaşımı yapmadan önce arayıp sorma nezaketi gösterebilmekti.

Böyle şeylere tevessül etmeyeceğimi çok iyi bildiğiniz halde, bu kadar basit bir kurguyu bana yakıştırmanız gerçekten olmadı.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor