Üniversite kendini savundu!

Okuduğunuz haber
AKADEMİSYENLERE BÜYÜK ONUR

Oktay'dan mücadele çağrısı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Akademisyenlere büyük onur

Akademisyenlere büyük onur

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi öğretim üyesi Prof.Dr. Murat Alper'in Researchgate.com 'da yayınladığı "Türkiye'de en çok atıf alan ve H index'i en yüksek 6.000 akademisyen" başlıklı çalışmada Bozok Üniversitesi'nden birçok isim yer aldı.

GÜNCEL      19 Subat 2021 - 17:07     0

Akademisyenlere büyük onur

 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi öğretim üyesi Prof.Dr. Murat Alper'in Researchgate.com 'da yayınladığı "Türkiye'de en çok atıf alan ve H index'i en yüksek 6.000 akademisyen" başlıklı çalışmada Türk üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler içinde Google Scholar profillerine göre en çok atıf alan ve H index'ine sahip ilk 6000 kişi açıklandı. Listede Bozok Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Ahmet Karadağ başta olmak üzere üniversitemizden çok sayıda öğretim üyesi yer aldı.

Prof.Dr. Murat Alper’in 6-10 Şubat 2021’deki Google Scholar açık profillerine göre H indeksi ve atıf sayısına göre açıkladığı ilk 6.000 araştırmacı içinde H indeksi en yüksek akademisyenlerimizin isimleri ise şöyle:

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pamir Eren Ersoy, Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Bülent Çiftçi, Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ethem Serdar Yalvaç, Tıp Fakültesi  Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Neziha Yılmaz, Fen-Edebiyat Fakültesi Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Sönmezoğlu, Sorgun Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Kantar.

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin yakaladığı bu başarı ve yükselme trendi üzerine açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ: “Akademide kendini geliştirmek bir zorunluluktur. Salt görevlerden ziyade akademiye yakışır tarza kendinizi geliştirmek, yenilemek akademisyenliğin sorumluluklarını yerine getirmek, bu vazifenin olmazsa olmaz misyonudur. Türkiye’de en çok atıf alanlar listesinde yer alarak Yozgat Bozok Üniversitesi'nin marka üniversite olmaya yaraşır bir sıçrama göstermesinde emeği geçen akademisyenlerimizi kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor