Aydıncık doğalgaza kavuşuyor

Okuduğunuz haber
ADAYLAR MÜLAKATA GİRECEK

DEVA'da Bulut dönemi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Adaylar mülakata girecek

Adaylar mülakata girecek

Ak Partili aday adayları, Nurettin Canikli'nin başkanlığını yaptığı komisyon tarafından önümüzdeki günlerde mülakata tabii tutulacak.

SİYASET      28 Mart 2023 - 15:59     0

Adaylar mülakata girecek

Ak Parti’nin milletvekili aday listesini oluşturmak için yaptığı çalışmalardan biri de mülakat olacak. Teşkilat temayül yoklamasına giren aday adayları, Nurettin Canikli’nin sorumlu olduğu komisyon tarafından önümüzdeki günlerde mülakata çağıracak ve elemenin ardından da liste büyük ölçüde oluşacak.

AK Parti, geçtiğimiz Cumartesi günü 81 ilde eşzamanlı gerçekleştirdiği temayül yoklamasını tamamladı. Milletvekili aday adayları için temayül yoklamasının ardından komisyonlar kuruldu. 5'er üyesi bulunan 14 komisyon, milletvekili aday adaylarını mülakata çağıracak ardından eleme yapacak.

Yozgat’ın da aralarında bulunduğu Balıkesir, Samsun, Tokat, Sivas, Kırşehir, Nevşehir, Kırıkkale illerindeki 375 milletvekili aday adayı Nurettin Canikli’nin başkanlığını yaptığı komisyon tarafından mülakata tabii tutulacak.

İllerle ilgili rapor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yaptığı üst komisyona sunulacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor