Efsane başkan maçı izledi

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR YİNE AFFETMEDİ

Şampiyonluk yakışır

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor yine affetmedi

Yozgatspor yine affetmedi

Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup lideri Yozgatspor sahasında konuk ettiği Altınordu Belediyespor'u 2-0 yenerek ilk yarıyı 34 puanla yenilgisiz zirvede kapattı.

SPOR      16 Aralik 2018 - 17:08     0

Yozgatspor yine affetmedi

Bölgesel Amatör Küme 4’üncü grupta emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Yozgatspor, ilk yarının son maçında Altınordu Belediyespor’u konuk etti. Zaman zaman zorlansa da rakibini Hüseyin ve Onur’un attığı gollerle 2-0 yenme başarısı gösteren ekibimiz bu galibiyetle birlikte puanını 34’e çıkartıp en yakın rakibi ile arasındaki 5 puanlık farkı koruyarak tatile gitti.

Yozgatspor sahasında konuk ettiği Altınordu Belediyespor’u Hüseyin’in 3 ve Onur’un 86’ıncı dakikada attığı gollerle 2-0 yenerek devre arası tatiline giderken, kırılmadık rekor da bırakmadı. Kırmızı Siyahlılar’ın namağlup liderliğini sürdürdüğü grupta çekiştiği rakiplerinden Ünyespor sahasında konuk ettiği Sungurlu Belediyespor’u 1-0 yenerek 29 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Çarşambaspor’un Sinopspor’u 5-1 yendiği grupta yarıştan sürpriz bir şekilde kopan Amasyaspor sahasında konuk ettiği 1074 Çankırıspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor