Yozgatspor yine affetmedi

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Bozokspor farklı galip

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyonluk yakışır

Şampiyonluk yakışır

Yozgatspor taraftarı emin adımlarla şampiyonluğa giden takımlarını bir kez daha bağrına bastı. Tribünleri 'Şampiyon Yozgatspor' tezaharütları ile inletti.

SPOR      16 Aralik 2018 - 17:28     0

Şampiyonluk yakışır

Yozgatspor’un bu sezon elde ettiği başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan taraftar, Altınordu Belediyespor karşısında alınan galibiyetin coşkusunu doyasıya yaşadı. Bu sezon her maçta yüzlerini güldüren, yenilgi yüzü göstermeyen, yüreklerini ortaya koyan oyuncuları bağırlarına basan taraftar, şampiyonluk türkülerini daha bir yürekten söyledi.

Yozgatspor taraftarı üst üste alınan galibiyetlerin keyfini çıkartıyor. Altınordu Belediyespor maçının ardından ortaya çıkan tablo bu görüntünün yansıması olarak kabul edildi.

KEYİFLER YERİNDE

Yozgatspor taraftarı havanın soğukluğuna rağmen ilk yarının son maçında takımını yine yalnız bırakmadı. Sayıları her maçta artan, 90 dakika boyunca hiç susmayarak takımına güç veren taraftar şov yaptı. Takımının ilk yarıyı yenilgisiz bitirmesine vesile olan tarihi zaferine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşayan taraftar karşılaşmanın bitimi sonrasında hem liderliğin, hem de galibiyetin futbolcularla birlikte çıkardılar.

SEVİNCE ORTAK OLDULAR

Son yıllarda bir türlü yüzü gülmeyen ve şampiyonluğu hayal bile edemeyen Yozgatspor taraftarı tam anlamıyla sonrasında coştu. Oyuncuları tribünlere çağırarak alkışlayan stadyumu ‘Şampiyon Yozgat’ tezahüratları ile inleten taraftar, gol krallığına yürüyen Hüseyin’i tribünlere çağırarak üçlü çektirdi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor