Nurdoğan adaylığını açıklıyor

Okuduğunuz haber
SEDEF YENİDEN ADAY

Nurdoğan'dan miting gibi başvuru

Anasayfa   /    Güncel    /    Sedef yeniden aday

Sedef yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili ve listede yeniden ilk sırayı almasına kesin gözüyle bakılan Ethem Sedef, aday adaylık başvurusunu Genel Merkez'de yaptı.

GÜNCEL      16 Mart 2023 - 18:46     0

Sedef yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği Genel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. 

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef MHP genel merkezinde Yozgat seçim bölgesi için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Sedef başvuru sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Sedef:”14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde YOZGAT seçim çevresi için milletvekili aday adaylığı müracaatımı MHP Genel Merkezinde gerçekleştirdim. Devletiyle, Milletiyle elle vererek seçildiğim günden bu yana Yozgat’ımıza hizmet için çaba içerisinde bulundum. Duamız hayırlı olandır.” Dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor