Ak Parti'de temayül 25 Mart'ta

Okuduğunuz haber
NURDOĞAN ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Sedef yeniden aday

Anasayfa   /    Siyaset    /    Nurdoğan adaylığını açıklıyor

Nurdoğan adaylığını açıklıyor

Ak Parti İl Başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Nurullah Nurdoğan, milletvekilliği aday adaylığı müracaatını bugün yapacak.

SİYASET      16 Mart 2023 - 01:33     0

Nurdoğan adaylığını açıklıyor

Yozgat siyasetinin tanınan simalarından olan ve bir dönem Yimpaş Yozgatspor Kulübü Başkanlığı görevini de üstlenen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde beklenilen hamlesini yaptı. Son iki dönemdir İlim Yayma Cemiyeti’nde ki başarılı çalışmaları ile de göz dolduran Nurullah Nurdoğan bugün saat 14.30’ta Milletvekili aday adaylığı için resmi müracaatını yapacak.

Partili partisiz herkes tarafından sevilen, mülayım kişiliği ile toplumun tüm kesimlerini kucaklayabilecek olması hasebiyle yeni yüz arayışı içerisinde olan Ak Parti’nin aday listesinde yer bulabilecek özelliklere sahip olan Nurdoğan’a sadece Merkez’den değil, Boğazlıyan, Çayıralan, Çandır, Yenifakılı, Sarıkaya bölgesinden gelecek vatandaşların da büyük destek vermesi bekleniyor.

Ak Parti’de ki görevinden istifa eden Nurdoğan’ın aday adaylığını açıklamasının aday listesindeki dengeleri de büyük ölçüde değiştirmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor