Şehitler Vatanın harcıdır

Okuduğunuz haber
MEMLEKETE ÖZEL İLGİ

Gri Pasaportla ilgimiz yok!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Memlekete özel ilgi

Memlekete özel ilgi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, memleket sevdasını, sevgisini ve ilgisini göstermeyi ihmal etmiyor.

SİYASET      16 Nisan 2021 - 17:54     1

Memlekete özel ilgi

Yozgat'a olan ilgi ve alakasını her fırsatta gösteren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Şefaatli Ak Parti Heyeti ile Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci'yi ayrı ayrı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmede Oktay, Şefaatli'de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı, sorunları dinledi, çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci ile görüşen Oktay, Sorgun'da yapılması planlanan yatırımlara ilişkin olarak gelinen son noktayı konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kamil
boş muhabbetin faydası yok Haziran 2018'den beri türkiyenin ikinci adamı elinde her türlü yetki var ama gözle görülür ne yapıldı yozgata? hiç bir şey!!! siz de buna çanak tutmayın.. sizin de çoluğunuz çocuğunuz bu memlekette
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor