Meclis de selam durdu

Okuduğunuz haber
MASTERLERE 'GÜÇLÜ' DESTEK

Yozgatspor yükselişe geçti

Anasayfa   /    Spor    /    Masterlere 'Güçlü' destek

Masterlere 'Güçlü' destek

Yozgat’ın en büyük marketler zincirinden biri olan Güçlü Gross sahibi Yusuf Güçlü, Yozgat Masterler Derneği'ne destek verdi.

SPOR      18 Ekim 2019 - 20:20     0

Masterlere 'Güçlü' destek

Yozgat’ın en büyük marketler zincirinden biri olan Güçlü Gross sahibi Yusuf Güçlü, Yozgat Masterler Derneği üyelerini kabul etti. Yozgat’ta sosyal, kültürel ve sportif organizasyonlara destek veren Yozgat’ın tanıtımı konusunda üzerine düşen görevi her zaman yapan Yusuf Güçlü, Dernek Başkanı Feridun Karakoç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile kuruluş gayeleri ve bugüne kadar yapılan faaliyetler ve hedefler konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Gençlerin mutlak suretle spora kanalize edilmelerinin gerekliliğine değinen ve bu konuda kendilerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını belirten Güçlü, “Siz ilerlemiş yaşınıza rağmen hem Yozgat’ın tanıtımı hem de gençlere örnek olma konusunda önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Biz de sizin bu amacınıza şimdi ve bundan sonrası için destek olmaktan mutluluk duyarız” dedi.

Yozgat Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç ve üyeleri ise Güçlü Gross’un desteğinden ötürü Yusuf Güçlü’ye teşekkür ederek 66 Numaralı Kırmızı Siyah renkli forma hediye ettiler.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor