Yozgatspor kaldığı yerden

Okuduğunuz haber
KÖSE GENÇLERİ ÖNEMSİYOR

Manavgat maçına hava engeli

Anasayfa   /    Siyaset    /    Köse gençleri önemsiyor

Köse gençleri önemsiyor

Ak Parti Belediye başkan adayı Celal Köse, sabah kahvaltısında bir araya geldiği gençlerin istek ve taleplerini dinledi, sosyal belediyecilik konusunda yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

SİYASET      30 Aralik 2018 - 21:30     0

Köse gençleri önemsiyor

AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği gençlerin sorunlarını dinleyip, bir belediye başkanından ne beklediklerini ve isteklerini dinledi.

Gençlerin istek ve beklentilerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Köse, sadece gençlerin değil bütün vatandaşların beklenti ve isteklerine cevap vermek Yozgat halkına en iyi hizmeti sunabilmek için yola çıktıklarını anlattı.

“Geleceğimizin teminatı gençlerimizdir”diyen Köse, “Bu anlamda gençlerimize sahip çıkmak ellerinden tutmak zorundayız. Hiçbir gencimizi çaresizlikle, işsizlikle ümitsizliğe düşürmeyeceğiz. Gelecekle ilgili hayat mücadelelerinde her zaman yanlarında olacağız. Allah nasip ederse belediye başkanı seçildiğimiz takdirde öncelikle gençlerimize yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. “ ifadelerini kullandı.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYŞINI

HEP ÖN PLANDA TUTACAĞIZ

KÖSE, Belediye başkanı olduklarında sosyal belediyeciliği her zaman ön planda tutacaklarını vurguladı.

Gençlere yönelik sosyal projeleri hayata geçireceklerini anlatan Köse, “Yozgat üniversite şehri olma yolunda adım adım ilerliyor, üniversitemizin öğrenci sayılı 20 bine yaklaştı. Bu gençlerimizin beklentilerini karşılamak zorundayız. Üniversitedeki gençlerimiz bizim kültür elçilerimiz olacak. Onları ne kadar şehrimizde mutlu edebilirsek, onlarda gittikleri yerde Yozgat’tan övgü ile bahsedeceklerdir. Çalışmalarımıza; siyasilerimiz başta olmak üzere; il yöneticilerimiz, STK’larımız, işadamlarımız, kanaat önderlerimizle hep birlikte el ele vererek şehrimizin gelişmesi için çalışacağız. Refah seviyesi yüksek, huzurlu bir kenti hep birlikte yeniden inşa edeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor