Doktor atamaları ile övünülemez!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR KALDIĞI YERDEN

Köse gençleri önemsiyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor kaldığı yerden

Yozgatspor kaldığı yerden

Yozgatspor Antalya Manavgat'ta oynadığı ilk hazırlık maçında Dersimspor'u 3-1 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisine bıraktığı yerden devam etti.

SPOR      30 Aralik 2018 - 21:15     0

Yozgatspor kaldığı yerden

Sezonun ikinci yarısı için Antalya Manavgat’ta güç depolayan Yozgatspor, ligdeki galibiyet serisine hazırlık maçlarında da devam etti. 24 Aralık’ta kamp için gittiği Manavgat’ta kısa sürede oldukça sıkı bir tempo üzerinde duran, eksikliklerin giderilmesi için teknik adamların verdiği programları harfiyyen uygulayan Kırmızı Siyahlılar, Dersimspor ile oynanan ilk hazırlık maçında sergilediği performansla lige hazır olduğunun sinyallerini verdi. Rakibini 39’uncu dakikada Hüseyin Çelik, 70’inci dakikada Muhammet ve 77’inci dakikada Fidelis’in attığı gollerle 3-1 yenen ekibimiz ikinci hazırlık maçını 2 Ocak tarihinde Manavgat Belediyespor ile yapacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor