Eser İnşaat'tan Kandil kutlaması

Okuduğunuz haber
İYC'DE NURDOĞAN DÖNEMİ

Masterler güç topluyor

Anasayfa   /    Güncel    /    İYC'de Nurdoğan dönemi

İYC'de Nurdoğan dönemi

İlim Yayma Cemiyeti Genel Kurul toplantısı yapıldı başkanlığa Nurullah Nurdoğan seçildi.

GÜNCEL      28 Mart 2021 - 19:48     0

İYC'de Nurdoğan dönemi

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Yozgat Şubesi Olağan Genel Kurul toplantısında Nurullah Nurdoğan başkan seçildi. İYC yurt binasında gerçekleştirilen genel kurula Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Memur-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız,Müsiad Başkan V.   Cenker Doğan, STK başkanları, cemiyet üyeleri ve davetliler katıldı.
Genel kurulu yönetmek üzere Cahit Bekir Kayhan, Ferman Zararsız ve Şükrü Yalman divan heyetine seçildi. Faaliyet Raporu okunması ve ibrası, Mali Raporun okunması ve ibrası, Denetim Kurulu Raporunun okunması ve ibrası, Muhammen/Tahmini bütçenin okunması ve müzakeresi, Yönetim Kurulunun Genel Kuruldan yetki taleplerinin müzakeresi, Şube organlarının seçimi gerçekleştirildi.
KURSLAR DÜZENLENDİ
İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şubesi Başkanlığına seçien Nurullah Nurdoğan, amaçlarının ülkemizin kalkınmasına yararlı ilmi, ahlaki, içtimai, sınai bilgileri yaymak, milli ve manevi kültürel değerleri benimseyen bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmak, bu doğrultuda çalışmalar yapmak olduğunu kaydetti.
İYC Başkanı Nurullah Nurdoğan, kamu yararına çalışan dernek statüsünde olduklarına dikkat çekerek, yurtta yerli ve yabancı 135 öğrenciye hizmet verildiğini, ayrıca  eğitim ve kültür merkezinin yakın zamanda eksiklerinin tamamlanarak, faaliyetlerine başlayacağını ifade etti. 
Pandemi dönemi nedeniyle. eğitim ve öğretime ara verildiğini hatırlatarak, yurtların da kapalı kaldığını dile getiren Nurdoğan, İlim Yayma Cemiyeti olarak bir çok alanda faaliyet düzenlediklerine vurgu yaptı. Nurdoğan, özellikle yaz kurslarında öğrencilere yönelik etkinlikler yaptıklarına değindi.
Nurdoğan, Yozgat İlim Yayma Cemiyeti’nde yaz kursları kapsamında öğrencilere Kur’an-ı, Kerim, Hadis, Siyer, Fıkıh, ebru dersleri verilirken, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin gerçekleştirildiğini hatırlattı. 
Nurdoğan, “Cemiyetimizin kuruluşu 2013 yılından bu tarafa hizmet eden ve son üç dönemdir şube başkanlığımızı yapan bayta Ahmet Topuz Başkanımız olmak üzere görev alan tüm yönetim kurulu üyelerimize, yönetim kurulumuz adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Nurullah Nurdoğan, Yusuf Yazıcı, Ali Cansever, Bilal Keskin, Şükrü Yalman, Cahit Bekir Kayhan ve Recep Şahingöz

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor