Yozgatspor ağır yaralı

Okuduğunuz haber
İSTİFA SESLERİ!

Şampiyon Krallar gibi

Anasayfa   /    Spor    /    İstifa sesleri!

İstifa sesleri!

Yozgatspor taraftarı Nevşehirspor karşısında alınan ağır yenilgi ve ortaya konulan futboldan dolayı teknik direktör Fatih Kavlak'ı istifaya çağırdı. Yönetim de tepkilerden payına düşeni kısa süreli de olsa aldı.

SPOR      29 Eylül 2019 - 18:33     0

İstifa sesleri!

Yozgatpor taraftarı Nevşehirspor karşısında oynanan futbol ve ortaya çıkan sonucun ardından yönetim ve teknik ekibe tepki gösterdi. Fatih Kavlak’ı istifa etmeye davet eden, beklentileri karşılamaktan uzak kalan oyuncuları da formanın hakkını vermeye çağıran taraftarın tepkisi maçın sonunda da kısa süreli sürdü. Ligin ilk haftasında sahasında Osmaniyespor’la golsüz berabere kalan, ardından Karacabey Belediyespor’u sahasında 2-1 yenilen ekibimiz Nevşehirspor karşısında da galip gelemeyerek taraftarına kendi sahasını deplasman yapmış oldu. Kırmızı Siyahlılar tek galibiyetini 1954 Kelkitspor’u 2-1 yenerek alırken, Nazilli Belediyespor’la geçen hafta deplasmanda golsüz berabere kalmıştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor