Yozgatspor'a can suyu

Okuduğunuz haber
İKTİDAR HİZMET ÜRETİR!

Yozgatspor sonradan açıldı

Anasayfa   /    Siyaset    /    İktidar hizmet üretir!

İktidar hizmet üretir!

Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, vatandaşların büyük desteğini görüyor.

SİYASET      07 Mart 2019 - 21:14     1

İktidar hizmet üretir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yıllardır gönül birlikteliği yapan ve dava bilinciyle Erdoğan sevdasını her defasında verdiği destekle gösteren Yozgat AK Parti’ye ve adayı Celal Köse’ye desteğini esirgemiyor. 
EV TOPLANTILARI TIKLIK TIKLIM 
AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse, halkın yoğun teveccühüne mahzar olmaya devam ediyor. Esnaf gezileri ve ev toplantılarıyla vatandaşlarla buluşmaya devam eden Köse’yi hemşehrileri bağrına basıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adayının başımızın üstünde yer vardır diyerek açık destek veriyor. Seçim sürecinin olumlu geçtiğini ifade eden Başkan adayı Köse; “31 Mart akşamına kadar girmedik kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. 18 yıldır halkımızın büyük desteğini alan AK Partimiz inşallah 1 Nisan sabahı yine Yozgat’ımızın güçlü desteği ile zafere ulaşacaktır” dedi. 
YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR 
Yozgat’ın AK Parti iktidarı ile değişim ve dönüşüm yaşadığının altını çizen Köse, ‘AK Parti 18 yıldır kesintisiz iktidarda ve halkımıza kesintisiz hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Milletimiz biliyor ki birileri laf üretir birileri hizmet. AK Kadroları diğer tüm partilerden ayıran özellik hizmet gelecekse bunu AK Parti yapar. 18 yıldır gönüllere giren ve yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanan AK Parti’miz inşallah 31 Mart Yerel Seçimlerinde de başarıyla milletimizin güçlü desteğinin devamı ile ipi göğüsleyecektir. 18 yıldır olduğu gibi inşallah bizde hemşerilerimize gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz. Güçlü hükümet, güçlü başkan ve güçlü belediye ile Yozgat yine kazanacak’ diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Halil uslu
#BaşkanCelalKöse Allah'ın izniyle
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor