Başkent'te Yozgat rüzgarı

Okuduğunuz haber
CUMHURİYET'E SAHİP ÇIK!

Cumhuriyet 99 yaşında

Anasayfa   /    Güncel    /    Cumhuriyet'e sahip çık!

Cumhuriyet'e sahip çık!

Yarın herkesi, yediden yetmişe her Yozgatlıyı, "Türk" olmaktan gurur duyan, vatanını seven, milletine âşık her bireyi, ellerine Ayyıldızlı bayrakları almış vaziyette Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz.

GÜNCEL      28 Ekim 2022 - 15:26     0

Cumhuriyet'e sahip çık!

29 Ekim Cumartesi günü herkesi, yediden yetmişe her Yozgatlıyı, "Türk" olmaktan gurur duyan, vatanını seven, milletine âşık her bireyi, ellerine Ayyıldızlı bayrakları almış vaziyette Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz. Törenin yapılacağı alanı öylesine dolduralım ki, Türkiye’ye örnek olsun. 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere, Vatanımıza el uzatanlara en güzel cevabı her zaman veren Yozgat hiç kuşkusuz Cumhuriyet’ine sahip çıkma konusunda da aynı kararlılığı ortaya koyarak, Milli duruşunun ne kadar sağlam olduğunu göstermiş olacak.

Türk Milleti bugün Vatanımıza el uzatan, göz diken alçaklara yarın çok büyük bir mesaj daha verecek.

CUMHURİYET KOLAY KAZANILMADI

Türk Milleti vatanını, bağımsızlığını ve bayrağını iç ve dış tehlikeler karşısında koruyup müdafaa ederken Kahraman Türk Ordusunun tarihin her döneminde verdiği mücadele, gösterdiği yüksek disiplin, cesaret ve kararlılığı asırlarca hiç değişmedi. Her türlü olumsuzluk içerisinde bulunan Türk Milletinin bağrından çıkan ordusunun verdiği onurlu mücadele Cumhuriyet ile taçlandı.

EMANETİ KORUMALIYIZ

Var olduğu günden bu tarafa bağımsız yaşayan ve bağımsızlığı var olmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunları olan Türk Milleti’nin mensupları olarak Yozgat halkı bugün üzerine düşen görevi yapmaya hazırlanıyor. Milli manevi duyguları en üst noktada olan, bölücü teröre yüzlerce şehit veren ancak sessizliğini bozmayan Yozgat insanının hiç değilse bugün bir, beraber ve tek yürek olması gerekecek.

Milletimizi bölmek, parçalamak, ülkemizi bir kardeş kavgasına sürüklemek isteyenlerin sayılarının hızla arttığı, vatanın bölünmez bütünlüğü ve devletimizin ilelebet payidâr kalması için gencecik vatan evlatlarını toprağın kara bağrına verdiğimiz bugünlerde devletimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkma görevini Yozgatlılar harfiyyen yapacak. Albayrakları ile Cumhuriyet Alanı’nı doldurmasını beklediğimiz Yozgatlılar, birlik ve beraberlik adına verdiği görüntüyü bir kez daha tekrarlayacak.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor