Bahçeli yarın Yozgat'ta

Okuduğunuz haber
BAHÇELİ: "KİRLİ OYUNA İZİN VERME"

Seçimden seçime gelmiyoruz!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bahçeli: "Kirli oyuna izin verme"

Bahçeli: "Kirli oyuna izin verme"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından düzenlenen açık hava mitingine katıldı. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Millet İttifakı’na yüklendi. Cumhur İttifakı’na ve milletvekili adaylarına sahip çıkılmasını isteyen, Yozgat’ta zillete yer olmadığını belirten Bahçeli, “Şimdi mühür sizde. Gelecek nesillerimize refah için yaşanacak bir gelecek bırakalım. İradeniz, irademizdir. Evetleriniz 14 Mayıs’ın zafer müjdesidir” dedi.

SİYASET      05 Mayis 2023 - 18:45     0

Bahçeli:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından düzenlenen açık hava mitingine katıldı. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Millet İttifakı’na yüklendi. Cumhur İttifakı’na ve milletvekili adaylarına sahip çıkılmasını isteyen, Yozgat’ta zillete yer olmadığını belirten Bahçeli, “Şimdi mühür sizde. Gelecek nesillerimize refah için yaşanacak bir gelecek bırakalım. İradeniz, irademizdir. Evetleriniz 14 Mayıs’ın zafer müjdesidir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından düzenlenen açık hava mitinginde partililerine ve Yozgat halkına seslendi.

YOZGAT DENİLDİ Mİ?

AKLA MHP GELİR

Yozgat’ın cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hazır olduğunu ifade eden Bahçeli, “Yozgat ümit pınarıdır, vatandır, bayraktır. Milli ve manevi cevherin damarıdır. 9 gün sonra söz sırası Yozgat’ındır. Yozgat’ın irade ve desteğine talibiz. Yozgat denildi mi akıllara MHP gelir, gönüllere ülkü düşer. Artık Yozgat’ın MHP ile buluşma tam bir kucaklaşma zamanı gelmiştir. 14 Mayıs’ta  sandığa gidecek misiniz? Sağduyunun birlikteliği Yozgat’ta varlığını gösterecektir” dedi.

'14 MAYIS, TÜRKİYE İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR'

Bahçeli konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Yozgat’ta eyyamcılık yoktur, yalana tevasül edenin haysiyetinden söz edilemez. 14 Mayıs bir dönüm noktasıdır. Lider ülke Türkiye’nin meşalesi yıkılmıştır. Geleceğin gücü Türkiye’dir. Cumhuriyetin 100. yıl dönümü ufukta görülmüştür. 14 Mayıs seçimlerini cumhurun zaferi ile pekiştirmek lazım. Milli birlik ve kardeşlikle beraber yaşarız. Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız. Aziz milletim sıra sende.

İstihdamı, yatırımı geliştirmek için aziz milletim sıra sende. Söz sizin ,karar sizin, bayrak sizin millet sizsiniz. Geleceğinizi karartmak isteyenler var.

'KILIÇDAROĞLU, TERÖR ÖRGÜTÜ

PKK İLE YOL YÜRÜYOR'

Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin önünü kesmek için çırpınıyor. Terörist Demirtaş, Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim diyor. Kim kiminle yürür bakın siz. Biz halkımıza ne diyorsa ona bakıyoruz. Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ile yol yürüyor. Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ve Van mitingleri bölücülüğün meydan okumasına sahne oldu.

Türklüğü anayasadan çıkaracağız demedi mi? Kılıçdaroğlu sessiz kaldı. Türklüğün anayasadan çıkarılması demek, kefendir. Türk milletini hiçbir alçak sökemez, buna güç yetiremez.

THE ECONOMİST'E TEPKİ

The Economist terör koridorunun açılacağını, Türk dış politikasının tamamen değişeceğini iddia etmiş. 7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyor. Haçlı bakiyeleri son kozlarını oynuyor. Paravan Kılıçdaroğlu’nun arkasında duruyorlar. 14 Mayıs için mual hayal kuruyorlar. Etnik ve mezhep bölünmesine düşmüş Türkiye için ayin yapıyorlar, hevesleri boşunadır. Teröristin hükmü Türkiye’den geçmez. Türkiye’yi düşüremezler, Türkiye’yi siyasi istikrarsızlık yıllarına götüremezler. Zillet İttifakı’nın tek yaptığı makam taksiyesidir. Hazırladıkları birikimleri yoktur.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde krizlere zamanında müdahale edilmiştir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi güvenlik ve barış iklimini geliştirmiştir. Kazanan Türkiye olmuştur. Bunlar iş bilmez, erdem bilmez, ahlak bilmez. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak akılsızlıktır.

İstiklal bizden yanadır, millet bizde yanadır. Tarih bizden yanadır.

'ZİLLET İTTİFAKI, TÜRKİYE DÜŞMANLARININ YOLUDUR'

Cumhur İttifakı'na zincir takmak hiçbir alçağın haddi değildir. Zillet İttifakı münasebetsizlerin ittifakıdır, münakaşanın ittifakıdır. Zillet İttifakı, Türkiye düşmanlarının yoludur.

Adil bir gelir dağılımı sağlamak için aziz milletim sıra sende. Terör örgütlerinin kökünü kazımak için aziz milletim sıra sende.

'EVETLERİNİZ 14 MAYIS’IN ZAFER MÜJDESİDİR'

Şimdi mühür sizde. Gelecek nesillerimize refah için yaşanacak bir gelecek bırakalım. İradeniz, irademizdir. Evetleriniz 14 Mayıs’ın zafer müjdesidir.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor