Bahçeli: "Kirli oyuna izin verme"

Okuduğunuz haber
SEÇİMDEN SEÇİME GELMİYORUZ!

Köklerimiz Yozgat'ta

Anasayfa   /    Siyaset    /    Seçimden seçime gelmiyoruz!

Seçimden seçime gelmiyoruz!

Yozgat’ı, Yozgatlıyı kucaklayan, seçildiği günden itibaren Meclis’in kapılarını ardına kadar hemşerilerine açan ve gönül köprüleri kuran Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı İbrahim Ethem Sedef, gönül rahatlığı ile 14 Mayıs’ta sandığa gideceğini söyledi.

SİYASET      07 Mayis 2023 - 12:44     0

Seçimden seçime gelmiyoruz!

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı İbrahim Ethem Sedef, seçimden seçime Yozgat’a gelenlere gönderme yaptı. Kendilerinin Yozgatlı olmakla kalmayıp, bu memleketin tüm insanlarını her zaman kucakladığını, dertlerini dinlediğini, çözümü için mücadele ettiğini belirten Sedef, “Bazı adaylar seçimden seçime Yozgat’a geldikleri için kendilerini ispat çabasına girdiler. Oysa bizim ne Yozgatlı olarak ne de siyaseten böyle bir çabamız hiç olmadı. Çünkü halkın içindeyiz, nereye gidersek de onlarla birlikte yürüyoruz” dedi.

Yozgat’ı, Yozgatlıyı kucaklayan, seçildiği günden itibaren Meclis’in kapılarını ardına kadar hemşerilerine açan ve gönül köprüleri kuran Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı İbrahim Ethem Sedef, gönül rahatlığı ile 14 Mayıs’ta sandığa gideceğini söyledi.

YOZGATLILIĞIMIZ TESCİLLİ

Seçime gidilirken bazı adayların bir Yozgatlılığını ispatlama gayreti içerisine düştüğünü görmenin kendisini üzdüğünü belirten Sedef, bu isimlerin Meclis’te Yozgat’ı temsil etmesinin mümkün olamayacağına işaret etti. İsim vermeden seçimden seçime Yozgat’a gelen, sorunlarını unutan, yorgun demokratların bu sahnede olmasının siyaseten de yanlış olduğuna vurgu yapan Sedef, “Bizim işimiz, ailemiz, atamız her şeyimiz Yozgat’ta. Tabii bunlar iyi bir Yozgatlı olmak için yeter mi yetmez. Bunun yanı sıra insanların dertleriyle dertlenmek, çözümü için mücadele etmek, yatırımların gelmesi için de elini taşın altına koymak gerekir. Seçildiğimiz günden bu tarafa Ankara’dan bakmadık memleketimize. Yozgat’ı ve ilçelerini kucakladık ne zaman fırsat bulsak hemşerilerimizin yanında olduk. Sevinçlerini birlikte yaşadık. Üzüldüklerinde üzüldük. Şimdi kalkmış birileri tepeden inme bir şekilde halkımızın karşısına çıkıyor ve bu şehrin insanlarını çok düşündüğünü söylüyor. Buna kim inanır gerçek Yozgatlı seçimden seçime memleketini hatırlamaz” dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZ KADİRŞİNASTIR

KİME OY VERECEĞİNİ BİLİR

Yozgat insanının kadirşinas aynı zamanda siyasi kültüre sahip olduğunu, bu nedenle de oy’unu kime vereceğini iyi bildiğini belirten Sedef, Cumhur İttifakı’nın hem ülke genelinde hem de Yozgat’ta yine oylarını yükselteceğini ifade etti. Tüm oylara talip olduklarını belirten ve sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayarak Cumhur İttifakı’na destek istediklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı İbrahim Ethem Sedef,  “Bizim davamız Vatan Millet. Koltuk sevdalısı değiliz ve olanlara da milletimizin en iyi cevabı bir kez daha vereceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor