Suçlular yakalandı

Okuduğunuz haber
BAHÇELİ DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ Mİ?

Seçimden seçime Kayalar!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bahçeli dengeleri değiştirdi mi?

Bahçeli dengeleri değiştirdi mi?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mitingine gösterilen ilgi Yozgat genelinde çok büyük değişiklik olmayacağı yorumlarına eden oldu.

SİYASET      08 Mayis 2023 - 18:26     0

Bahçeli dengeleri değiştirdi mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Yozgat’ta düzenlediği mitingin beklentilerin üzerinde bir kalabalıkla gerçekleşmiş olması Cumhur İttifakı tarafında yüzleri güldürdü. Mevcut görüntünün sandıkları olumlu yansıma yapacak olması, dengeleri büyük ölçüde değiştirecek yorumlarına neden oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kalesi olarak gösterilen Yozgat’ta yaptığı mitinge gösterilen ilgi, diğer partilerin yaptığı hesapları büyük ölçüde alt üst etti.

MHP’YE YOĞUN İLGİ

Devlet Bahçeli'nin Yozgat ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gerçekleştirmeyi planladıkları Yüksek Hızlı Tren açılış töreni Erdoğan'ın rahatsızlığından dolayı iptal edilmişti. Bahçeli, bir hafta sonra Yozgat'a gelerek sert eleştirileri ve sıcak mesajları, alanda ve şehirde önemli karşılık bulmuştu. Mitingin beklenenin üzerinde bir katılımla gerçekleşmesi de, Yozgat'ta siyasi dengelerin değiştiği yorumlarına neden oldu.

HESAPLAR ALT ÜST OLDU              

Yozgatlı seçmenlerin Bahçeli'nin açıklamalarına sıcak bakmaları ve "Bir oy Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, bir oy MHP'ye" sloganını benimsemeleri, siyasi dengelerin değişebileceği bir şeklinde yorumlandı.  Seçmenlerin terör konusundaki tutarsız açıklamalara karşı hassasiyeti, yerel adayların seçmenlerle kurdukları iletişim, partilerin seçim vaatleri ve vatandaşların güncel sorunlarına verdikleri cevaplar gibi unsurlar da seçim sonuçlarını büyük ölçüde etkileyecek. Yozgat özelinde durum bir önceki seçimle aynı olacak gibi değerlendirilse de bunu seçmenin vereceği oy’lar belirleyecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor