Yol arkadaşlarıyla devam - Yozgat SonSöz Gazetesi

Çiçek A takımında

OkuduÄŸunuz haber
YOL ARKADAÅžLARIYLA DEVAM

Alpaslan Bacanlı anısına

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yol arkadaÅŸlarıyla devam

Yol arkadaşlarıyla devam

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Hasan Erol'dan sonra ikinci başkan yardımcısı olarak eski dostu Milli Eğitim çalışanlarından Murat Tanışman'ı seçti.

SÄ°YASET      30 Mayis 2019 - 11:46     0

Yol arkadaşlarıyla devam

Yozgat Belediyesi'nde personel görevlendirmesinde süren deÄŸiÅŸime yeni bir halka daha eklendi. Kendi ekibini oluÅŸturup, Yozgat'ı daha ileriye götürecek vizyonlu projelerine bir an önce baÅŸlama düÅŸüncesindeki BaÅŸkan Celal Köse, kendisini her dönemde en fazla destekleyen yol arkadaÅŸlarına ahde vefasını göstermeye devam ediyor. Seçim süresince yanından ayırmadığı Yalçın KorkmazyiÄŸit'i YBK'nın Müdürü yapan, BaÅŸkan Yardımcılığı görevine çok güvendiÄŸi Hasan Erol'u getiren Celal Köse ikinci ve en önemli görevlendirmelerden birini yine yol arkadaÅŸlarından biri olan Murat Tanışman'ı tercih ederek yaptı. Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü'nde uzun süredir çalışan Tanışman bugünden itibaren yeni görevine baÅŸlayacak. 

YORUM EKLEYÄ°N

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÃœNÃœN MANÅžETLERÄ°

FOTO GALERÄ°

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor