Alpaslan Bacanlı anısına - Yozgat SonSöz Gazetesi

Yol arkadaşlarıyla devam

OkuduÄŸunuz haber
ALPASLAN BACANLI ANISINA

Şimdi iş zamanı

Anasayfa   /    Spor    /    Alpaslan Bacanlı anısına

Alpaslan Bacanlı anısına

AmatörSpor Kulübü Federasyonu, rahmetli Alpaslan Bacanlı anısına hatıra ormanı oluşturdu.

SPOR      02 Haziran 2019 - 15:45     0

Alpaslan Bacanlı anısına

Yozgat’ın yetiÅŸtirdiÄŸi önemli sporculardan biri olan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Murat BaÅŸesgioÄŸlu'nun bir dönem danışmanlığını yapan ve yakalandığı hastalığa yenik düÅŸerek 2007 yılında vefat eden Alpaslan Bacanlı’nın adını yaÅŸatmak için Yozgat ASKF anlamlı bir organizasyona imza attı. Nohutlu tepesinde belirlenen alana genç fidanları dikerek Alpaslan Bacanlı Hatıra Ormanı oluÅŸturan ASKF’nin vefası ailesini de ziyadesiyle mutlu etti.

Fidan dikim törenine Amatör Spor camiası, Ä°l Hakem Kurulu ve Yozgat Genlik ve Spor Ä°l Müdürü Rasim Parlak ile ÅŸube müdürleri, Alpaslan Bacanlı’nın babası Nevzat Bacanlı da katıldı. Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu BaÅŸkanı Hakan BektaÅŸ, birlik ve beraberlik yemeÄŸinde dediÄŸi gibi bütün Amatör Spor Camiası adına bir tane fidan dikme sözü verdiÄŸini, bu sözünü ise oluÅŸturdukları hatıra ormanı ile tuttuklarını söyledi. Amatör Spor hatıra ormanı olacak olan bu ormana Yozgat sporunun tanınmış isimlerinden Alpaslan Bacanlı’nın adını verdiklerini hatırlatan BektaÅŸ, ‘’Alpaslan kardeÅŸimiz Yozgat spor camiası için çok önemli bir isimdi ve erken yaÅŸta aramızdan ayrıldı. Bu nedenle Alpaslan kardeÅŸimizin de adını yaÅŸatmak için hatıra ormanımıza onun adını verdik. Bu mübarek günde onun adını verdiÄŸimiz hatıra ormanına diktiÄŸimiz fidanlar inÅŸallah ileride büyüyecek’’ dedi.

YORUM EKLEYÄ°N

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÃœNÃœN MANÅžETLERÄ°

FOTO GALERÄ°

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor