Siyasal sendikacılığın zararını çekiyoruz!

Okuduğunuz haber
MHP'DE TOY HAZIRLIĞI

Yabancı öğrenciler kaçıyor mu?

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP'de Toy hazırlığı

MHP'de Toy hazırlığı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin İl Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Mevcut Başkan Tekin Irgatoğlu'nun tek aday olarak gireceği kongrede İl Yönetimi de güçlenecek.

SİYASET      06 Eylül 2023 - 17:26     0

MHP'de Toy hazırlığı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 9 Eylül günü yapılacak olan İl Kongresine MHP İl Yönetimi sıkı hazırlanıyor. Mevcut Başkan Tekin Irgatoğlu’nun tek aday olarak girmesi beklenilen kongreye Partilileri, vatandaşları davet etmek için gezilerini sürdüren İl Yönetimi, birlik ve beraberlik adına da örnek bir tablo çizdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, 9 Eylül Cumartesi günü Büyük Sinema Salonu(nda yapacakları 14. Olağan İl Kongresi'ne herkesi davet etti.

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Salonu'nda gerçekleşecek 14. Olağan İl Kongresi Saat 14:00'da başlayacak. Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, 09 Eylül Cumartesi günü yapacakları 14. Olağan İl Kongresi'ne herkesi davet ederek; “Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanlığı 14. Olağan Kongremize Tüm Hemşerilerimiz ve Dava Arkadaşlarımız Davetlidir. Katılımlarınız Hareketimize ve Bizlere Güç Verecektir ” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor