Yozgat'a kış gelmiyor

Okuduğunuz haber
ESNAFIN ABİSİ RAKİPSİZ!
Anasayfa   /    Güncel    /    Esnafın abisi rakipsiz!

Esnafın abisi rakipsiz!

Esnaf Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerine tek liste ile giren esnafın abisi olarak bilinen Uğur Bektaş güven tazeledi.

GÜNCEL      22 Ocak 2023 - 15:56     0

Esnafın abisi rakipsiz!

Yozgat ESKKK seçimli mali genel kurulunda Uğur Bektaş güven tazeledi. Büyük Sinema Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve yoğun bir katılımla yapılan seçimlere tek listeyle giren esnafın abisi  (ESKKK) Başkanı Uğur Bektaş, Şu anda kredi limitlerimiz 500 bin TL’dir. Araç edindirme kredimiz ve iş yeri edindirme kredimiz 1,5 trilyon ve yıllık faizi yüzde 7,5 olarak esnaf ve sanatkarımıza bu hizmetleri veriyoruz. Yönetim, denetim kurulunu ve bizi dört yıllığına seçmelerinden dolayı esnaf ve sanatkâr arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yozgat ESKKK seçimli mali genel kurulunda Uğur Bektaş güven tazeledi.

SEÇİMLERE YOĞUN İLGİ

Yozgat Belediye Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısına; Ak Parti Yozgat milletvekili Yusuf Başer, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, Büyük Birlik Partisi İl başkanı Kemal Korkmaz, Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, Yozgat Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hacı Selvi, üyeler ve vatandaşlar katıldı.

GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Genel kurul sonrası açıklama yapan Yozgat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Uğur Bektaş, esnaf ve sanatkarların destekleriyle tekrar seçildiklerini söyledi.

Bektaş, “Yaptığımız genel kurulda Yozgat Esnaf ve sanatkarı arkadaşlarımız bizleri tekrar yönetim ve denetim kurulu olarak 4 yıllığına daha layık gördüler. 2028 yılına kadar görevimizin tekrar başındayız” dedi. Esnaf ve sanatkarın kendilerine ağır bir yük yüklediklerini belirten Bektaş, “Bugüne kadar yaptığımız hizmetin daha fazlasını yaparak esnaf ve sanatkarımıza elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Kredi kullanmayan bütün esnafımızı inşallah bırakmayacağız. Bu imkândan esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızın hepsi yararlanacak”

ESNAFA KREDİ KOLAYLIĞI

Yozgat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Uğur Bektaş, “Şu anda kredi limitlerimiz 500 bin TL’dir. Araç edindirme kredimiz ve iş yeri edindirme kredimiz 1,5 trilyon ve yıllık faizi yüzde 7,5 olarak esnaf ve sanatkarımıza bu hizmetleri veriyoruz. Yönetim, denetim kurulunu ve bizi dört yıllığına seçmelerinden dolayı esnaf ve sanatkâr arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor