Bebek katilleri yargılanacak

Okuduğunuz haber
YILLARIN TECRÜBESİ SORGUN'U SEÇTİ

Koçak Merkezi gözüne kestirdi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yılların tecrübesi Sorgun'u seçti

Yılların tecrübesi Sorgun'u seçti

Yozgat'ın en uzun süreli Belediye Başkanı olma rekorunu elinde bulunrduran Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, Sorgun Belediye Başkan aday adaylık dilekçesini İl Başkanlığına verdi.

SİYASET      22 Kasim 2023 - 12:48     0

Yılların tecrübesi Sorgun'u seçti

Doğankent Belediye Başkanlığı göevini tam 6 dönem yürüten, bu süreç zarfında beldeyi ilçe görüntüsüne kavuşturacak hizmetlere imza atan, yılların tecrübesi DOğan Sungur, 31 Mart 2004 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri için adresini belirledi. DOğankent ilçesindeki misyonunu tamamladığını düşünerek, bu bilgi, birikim ve tecrübeyi Ak Parti çatısı altında Sorgun ilçesi için kullanmayı düşünen Sungur, aday adaylık başvuru dilekçesini verdi. Sorgun ilçesinden Belediye Başkanı aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Sungur şunları söyledi: "Bilgi, birikim ve tecrübemi Sorgunumuzla paylaşmak için Sorgunumuza Türkiye Yüzyılı’na yakışır yeni bir kimlik kazandırmak için Yaşanabilir, şehir estetiği olan yeni bir Sorgun inşaa etmek için Memleket sevdası ve hizmet aşkıyla Sorgun Belediye Başkanlığına Aday Adayıyım. Rabbim çıkmış olduğumuz yolda mahcup etmesin.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor