Kuraklık ürkütücü boyutta

Okuduğunuz haber
İŞHANI MI PİSLİK YUVASI MI?

Şehr-i Huzur hayata geçiyor

Anasayfa   /    Güncel    /    İşhanı mı pislik yuvası mı?

İşhanı mı pislik yuvası mı?

Abide İşhanı'Nda güvenlik ve temizlik konusunda yaşanılan sıkıntılara çözüm bulunmaması ve kendini bilmezlerin içki şişelerini yolun ortasına koyacak kadar ileri gitmesi nahoş görüntüleri beraberinde getirdi.

GÜNCEL      26 Nisan 2024 - 17:49     0

İşhanı mı pislik yuvası mı?

Yozgat’ın kanayan yarası haline gelen ve yıllar yılı beklenilen adımların atılmaması nedeniyle güvenlik başta olmak üzere birçok konuda sıkıntıların yaşandığı Abide işhanı tam anlamıyla pislik yuvası oldu. Ev sahiplerini olduğu kadar esnafı da rahatsız eden bu durumun çözülmemesi halinde ya da burası için daha önce uygulanması gündeme gelen kentsel dönüşüm projesi hayata geçmezse çok daha büyük sıkıntıların gündeme gelmesi kaçınılmaz olacak. Neredeyse tüm katları içkicilerin, kendini bilmezlerin mekanı olan işhanının artık bu görüntüsünden kurtarılması, Yozgat ticaret hayatına da önemli bir katkı sunacak. Ancak mevcut imkanlar gözönüne alındığında çürük raporu olmasına rağmen ne zaman yıkılabileceği konusunda bile henüz belirsizliğin bulunması ve maliyetin inanılmaz boyutlara çıkacak olması, kısa vadadeki çözümlerin önünü tıkayacak gibi görünüyor. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor