Yılların tecrübesi Sorgun'u seçti

Okuduğunuz haber
KOÇAK MERKEZİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Çekerek'e genç aday

Anasayfa   /    Siyaset    /    Koçak Merkezi gözüne kestirdi

Koçak Merkezi gözüne kestirdi

Aydıncık Belediyesinin başarılı Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Yozgat Merkez Belediye Başkanlığı dilekçesini İl Başkanı Yusuf Başer'e teslim etti.

SİYASET      22 Kasim 2023 - 15:54     1

Koçak Merkezi gözüne kestirdi

Aydıncık ilçesinde tam üç dönem Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, ilçenin çok önemli sorunlarını çözen, vizyonunu değiştiren, Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmakla ibaret olmadığını gösteren ve çok önemli projelerle ilçe halkının da kendisine güven kazanmasını sağlayan Ahmet Koçak, Yozgat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

Ak Parti İl Başkanlığı binasına ekibiyle gelen ve mütevazi bir açıklama yapmaktan yana tavır koyan Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, müracaat dilekçesini İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, İl Başkan Yardımcılarından Suat Tinel'in de hazır bulunduğu törende takdim etti. 

Aydıncık Belediyesi Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza atttığını ve bu bili birikim ve tecrübeyi Yozgat için de kullanmak istediğini belirten Ahmet Koçak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 

Aydıncık ilçesinde tam üç dönem Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, ilçenin çok önemli sorunlarını çözen, vizyonunu değiştiren, Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmakla ibaret olmadığını gösteren ve çok önemli projelerle ilçe halkının da kendisine güven kazanmasını sağlayan Ahmet Koçak, Yozgat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

 

 

 

 

BİRİKİMLERİMİ YOZGAT İÇİN

KULLANMAK İSTİYORUM

Aydıncık ilçemizde üç dönem  sizlere hizmet etmekten duyduğum büyük mutlulukla hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum. Görevi emanet ettiğiniz süre içerisinde "Türkiye'nin 100. Yılı"na yakışır projeleri sizlerle birlikte gerçekleştirdik .  Bu sürecin her aşamasında gösterdiğiniz ilgi, sağladığınız destek ve katkılarınız için içtenlikle teşekkür ediyorum. Şimdi, bu deneyim ve birikimle, hizmet alanımızı ilimiz merkezi ve geneline yaymak üzere Yozgat'ımızın Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerin değerli takdirine sunuyorum.

TÜRKİYE YÜZYILI YOL HARİTAMIZ

Geçmişten geleceğe doğru Türkiye Yüzyılı'nda yenilikçi, katılımcı ve sürdürülebilir bir şehir vizyonuyla yürümeyi, yaşam kalitesini üst seviyelere çıkarmayı hedefliyorum. Şehir yönetimine teknoloji entegrasyonu ile daha hızlı ve etkili çözümler sunacak, iletişimi her zaman zirvede tutacağım. Çevre dostu politikalarımızla yeşil alanlarımızı koruyacak, doğal kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanacağız.

SOSYAL SORUMLULUK

PROJELERİNE ÖNEM VERECEĞİZ

Sosyal sorumluluk projelerine özel bir önem vererek, her yaştan ve her kesimden bireylerin seslerini duyacağız. Eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarına yapacağımız yatırımlarla, çocuklarımızın ve gençlerimizin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayacağız. Kadınlarımızın ve gençlerimizin iş gücüne katılımlarını teşvik eden projelerle, ekonomik kalkınmayı tüm toplumla birlikte gerçekleştireceğiz.

TARİHİ VE KÜLTÜREL

MİRAS KORUNACAK

Yozgat ve tüm ilçelerimizin tarihi ve kültürel mirasını koruyup, bu mirası modern şehircilik anlayışıyla harmanlayarak, hem yerel halkımızın hem de ziyaretçilerimizin huzur bulacağı bir Yozgat hedefliyoruz.

YOZGATLILARIN FİKİRLERİNE

ÖNEM VERECEĞİZ

Yozgat merkezi, ilçeleri ve uzakta yaşayan tüm hemşehrilerimizin, Yozgat için atan her kalbin fikirleri bizim için değerlidir. Bu yolda hep birlikte yürümek için sizlerin dualarına ve desteğine ihtiyacım var. Gelin, birlikte el ele vererek şehrimizi her yönüyle şahikaya taşıyalım. Halkımıza hizmet etme yolculuğumda dualarınızı ve desteğinizi beklerken, en içten sağlık ve esenlik dileklerimle saygılarımı sunarım.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Fatma
Yolunuz açık olsun Ahmet Başkanım
5 Ay önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor