Aziz Samur vefat etti

Okuduğunuz haber
ADAMSIN RONALDO

Asbestli borular değişiyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Adamsın Ronaldo

Adamsın Ronaldo

Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo, Milli takım oyuncularımızın verdiği asker selamının çok normal olduğunu belirterek UEFA'nın yolunu tutan Fransızlara gönderme yaptı.

GÜNCEL      16 Ekim 2019 - 21:20     0

Adamsın Ronaldo

Dünya futbolunun en önemli ismi olmasının yanı sıra sosyal ve kültürel, insanı her türlü organizasyona destek veren, Türklere yakınlığı ile bilinen ve özellikle Yahudilerin Filistin halkına yaptığı zulme karşı yaptığı çıkışla takdirleri toplayan Ronaldo, Milli oyuncularımıza da destek olmayı ihmal etmedi. Fransa maçında atılan gol sonrasında Milli Takım oyuncularımızın verdiği asker selamının gayet normal bir hareket olduğunu belirten ve Juventus’tan takım arkadaşı Melih Demiral’ın çok iyi bir insan olduğuna vurgu yapan Ronaldo, sosyal medya paylaşımında yaptığı açıklamada ‘Melih’i gördüğümde ona asker selamı vereceğim” diyerek büyük alkış topladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor