Başer Marmara'dan sorumlu

Okuduğunuz haber
YOZGAT'TA DURUM VAHİM!

Yasakta sıkı kontrol

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'ta durum vahim!

Yozgat'ta durum vahim!

Yozgat haftalık vaka sayısında en fazla artış yaşanan 5 il arasına girdi.

SİYASET      20 Nisan 2021 - 17:56     0

Yozgat'ta durum vahim!

Yozgat korona vakalarının en fazla yükseldiği 5 il arasında yer aldı. Alınan tüm önlemlere, yapılan denetimlere rağmen mavi haritadan rengi kırmızıya dönen ve vaka sayıları hızla artan Yozgat’ın haftalık vaka sayısı en fazla artan iller arasına girmesi önlemlerin daha da sıkılaştırılması ya da farklı tedbirler alınması gerçeğini gündeme getirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz bin nüfusa karşılık gelen, haftalık vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı. Koca, bu illerin Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova olduğunu duyurdu. Koca, vaka sayısında düşüşün en fazla olduğu şehirleri de açıkladı. Koca'nın açıklamasına göre, bu kentler Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor